Mavi İletişimden Anneler Günü kampanyası

Çerkezköy Mavi İletişim Turkcell Yetkili Satış Noktası, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir kampanya başlattı. Kampanya ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Mavi İletişim Turkcell Yetkili Satış Noktası Sorumlusu Sebahattin Çolakoğlu, “Bayiimize gelerek Turkcell’e geçiş yapan, hayatımızın en değerli varlıkları Annelerimize selfie çubuğu, kullandığı telefona ait kılıf veya koruyucu kırılmaz cam hediye ediyoruz” dedi

Mavi İletişimden Anneler Günü kampanyası
05 Mayıs 2016 Perşembe 16:15

 HEDİYE EDİYOR

Çerkezköy Mavi İletişim Turkcell Yetkili Satış Noktası, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir kampanyaya imza attı. Annelerin hayatımızda en değerli varlıklar olduğunu söyleyen Yetkili Bayii sorumlusu Sebahattin Çolakoğlu “Bu özel günde bayiimize gelerek hattını Turkcell’e taşıyan Annelerimize selfie çubuğu, kullandığı telefona ait kılıf veya koruyucu kırılmaz cam hediye ediyoruz” dedi.

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Çerkezköy Mavi İletişim Turkcell Yetkili Satış Noktası ayırca 8 Mayıs Anneler Gününü kutlarken “Bizleri yetiştiren ve her zaman destek olan başta bu vatan uğruna evlatlarını şehit vermiş Annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin bu özel gününü kutluyouz” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.