Mavi Konteynerlerin Sayısı 154’e Ulaştı

Kapaklı Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Yönetim Sistemini yaygınlaştırmak üzere pilot bölge olarak belirlenen noktalara kağıt/karton, plastik ve metal atıkların kaynağında ayrı toplanıp, çöpe gitmemesi için yerleştirilen mavi konteynerlerin sayısı 154’e ulaştı.

Mavi Konteynerlerin Sayısı 154’e Ulaştı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Ocak 2022 Cuma 12:50

Mavi konteynerlerin sayısı günden güne artırılırken, uygulama kapsamında vatandaşlara ve site yöneticilerine bilgilendirici broşür, afiş dağıtımı yapılıp; sıfır atık yönetim sistemi anlatılıyor.

GERİ DÖNÜŞÜME KATKI SUNAN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kapaklı Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü, ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında geri dönüşüme büyük katkı sunan çalışmalarına devam ediyor.  Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile ikili atık toplama sistemine geçilirken, kağıt/karton, plastik ve metal atıklar mavi konteynerlere, diğer atıklar (çöpler) mevcut gri konteynerlere atılarak atıkların kaynağında ayrı toplanması ve ekonomiye kazandırılması sağlanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.