Meclis bugün toplanıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi Haziran ayı Meclis toplantısını yapmak üzere bugün saat 15.00'da toplanıyor. Belediye Başkanı Ali Ertem Başkanlığı'nda toplanacak olan Belediye Meclisi'nin gündeminde 6 konu var.

Meclis bugün toplanıyor
01 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

YANIKAĞIL KÖYÜ'NDE
PLAN DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ VAR
Açılış ve yoklama ile başlayacak olan Meclis toplantısı gündemin 2. maddesinde yer alan Yanıkağıl Muhtarlığı'nın imar planı değişikliği ile ilgili talebinin görüşülmesi ile devam edecek. Ardından Hüsmen Karan'ın mirasçılarından Abdülkadir Karan'ın takas talebinin görüşülmesinden sonra Belediye Meclisi münhal bulunan 2 adet kadroda derece değişikliği yapılması ve 1 adet kadroda ünvan değişikliği yapılmasını görüşerek, karara bağlayacak.
BSH'NIN TALEBİ GÖRÜŞÜLECEK
SS. 332 Nolu Birlik Yolcu ve Öğrenci Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin toplu taşımacılık iznindeki isim yanlışlığının düzeltilmesine ait dilekçenin görüşülmesi ve Akın Er'in taşımacılık iznini devir talebinin görüşülmesinin ardından Meclis toplantısı BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 'Sosyal İnovasyon Merkezi' yapılması hususlarını kapsayan dilekçenin görüşülmesi ve İlçe Trafik Komisyonu Başkanlığı'nın toplu taşıma talebi hakkındaki yazısının görüşülmesi ile Meclis toplantısı sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.