Meclis bugün toplanıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda yapılacak. Saat 15.00’da başlayacak olan Eylül ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda gündemdeki 6 maddenin görüşülerek karara bağlanması bekleniyor

Meclis bugün toplanıyor
01 Eylül 2014 Pazartesi 07:13

Açılış ve yoklama ile başlayacak olan Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı ilk toplantısında ilk olarak Çerkezköy Belediyesi Memurları Disiplin Amirleri Yönetmeliği’nin yeniden düzenlenmesi görüşülerek, karara bağlanacak. Ardından Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün görev ve çalışla yönetmeliğinin yeniden düzenlenmesini görüşerek, karara bağlayacak.
1 MİLYON KREDİ ALINMASI ONAYA SUNULACAK
Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün görev ve çalışma yönetmeliğinin düzenlenmesinin müzakeresinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü’nün 22.08.2012 gün ve 1840 sayılı müzekkeresinde özellikleri belirtilmiş iş makineleri ve araçlarının Devlet Malzeme Ofisi’nden temin edilmesi, gerekli maliyetlerin karşılanması hususunda 1 milyon TL tutarında bankalardan kredi temin edilmesi hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi görüşülerek, karara bağlanacak.
KGYS VE TEDES GÖRÜŞÜLECEK
Daha sonra İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün bazı Belediye hisseleri satışı görüşülecek ve Meclis toplantısı Fen İşleri Müdürlüğü7nün 25.08.2014 gün ve 1849 sayılı KGYS-TEDES işletme süresi hakkındaki  yazısı görüşülerek karara bağlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.