Meclis Çarşamba günü toplanıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısı Çarşamba günü saat 15:00’da Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak

Meclis Çarşamba günü toplanıyor
28 Haziran 2015 Pazar 19:28

 AYLIK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞECEK

 

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi uyarınca Çarşamba günü saat 15:00’da aylık mutat toplantısını yapmak üzere Vahap Akay Başkanlığı’nda toplanacak olan Belediye Meclisi’nde açılış ve yoklamanın ardından Çerkezköy sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki Belediye hisselerinin satışının müzakeresi görüşülecek. Ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 22.06.2015 gün ve 821 sayılı Tapu Devri hakkındaki yazısının müzekkeresinin müzakeresi görüşülecek.

 

5 ADET TRAFONUN İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLECEK

 

 

Meclis toplantısı gündemin dördüncü maddesinde yer alan Tredaş Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş’nin 05.05.2015 gün ve bila sayılı şirketlerince Çerkezköy ilçesi yatırım programı doğrultusunda tesis edilmesi planlanan 5 adet trafonun imar planı değişikliği talebi hakkındaki yazılarının müzakeresi görüşülmesinin ardından beşinci maddede yer alan Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 25.06.2015 tarih ve 199 sayılı İlçemiz Kızılpınar Mahallesi 272 ada 5 nolu parselde bulunan Belediyemize ait hissenin Maliye hazinesi adına bedelsiz devri hakkındaki yazısının müzekkeresinin görüşülmesi ile sona erecek.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.