Meclis olağanüstü toplanıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi, Çerkezköy Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi’ni belirlemek üzere bugün saat 11.00’da Olağanüstü toplanacak

Meclis olağanüstü toplanıyor
17 Ekim 2014 Cuma 08:18

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda bugün Olağanüstü toplantıya çağrılan Çerkezköy Belediye Meclisi’nde Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün  2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi müzekkeresi, yine Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2015 Mali Yılı Gelir Tarifesi müzekkeresi görüşüldükten sonra 2015 yılında uhdelerinde resmi görev bulunmayanlara ödenecek olan ücretin tespiti ile ilgili müzekkere görüşülecek.

DİĞER GÜNDEM MADDELERİ NELER?
Daha sonra 2015 yılında görev yapacak olan zabıta memurlarına verilecek olan fazla mesai ücretinin tespiti ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün müzekkeresinin görüşülmesinin ardından Belediye Meclis toplantısı 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’nun 97. Maddesine göre 2 maddede ücret tarifesinin uygulanması hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısının görüşülmesi ile sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akayakay - 9 yıl önce
veliköyvahapakay