Meclis üyelerine farklı uygulama

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Tek-Park sistemi ücretli otopark uygulaması son günlerde Çerkezköy gündemini meşgul ederken, alınan yeni bir karar ise tepki çekecek cinsten. Uygulama ile tüm vatandaşlardan otopark ücreti alınırken, alınan bilgilere göre Büyükşehir Belediye Meclisinde Ak Partili bir meclis üyesinin sunduğu önerge ile meclis üyelerinden otopark ücreti alınmayacak

Meclis üyelerine farklı uygulama
30 Haziran 2015 Salı 20:01

 MECLİS ÜYELERİNDEN ÜCRET ALINMAYACAK

Geçtiğimiz hafta Atatürk caddesi üzerinde başlayan Tek-Park ücretli otopark uygulamasının yankıları hala devam ederken, Büyükşehir Belediye Meclisinde alındığı öğrenilen bir karar da vatandaşların tepkisini alacak cinsten.

RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUM

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Büyükşehir Belediye Meclis gurubunda, isminin bilmediğim Ak Partili bir meclis üyesi tarafından bu konu hakkında önerge geldi. Sunulan önerge tartışıldıktan sonra kabul edildi. Kapalı otopark ile belirlenen caddeler de uygulama meclis üyelerine ücretsiz olacak. Bana göre çok rahatsız edici bir durum. Şu anda bu uygulama başladı mı UKOME’den geçti mi bilmiyorum. Bu duruma bizlerde itiraz edeceğiz” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.