Meclis Üyesi Erdağ, kasap işine girdi

Merve Aile Kasabı Atatürk Caddesi No: 93 adresinde düzenlenen törenle açıldı. Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Zafer Erdağ’ın işletmeciliğini yaptığı kasap dükkanının açılışında davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken, dükkanın ilk siftahını da Belediye Başkanı Ali Ertem yaptı

Meclis Üyesi Erdağ, kasap işine girdi
07 Aralık 2013 Cumartesi 07:22

KASABIN İŞLETMECİLİĞİNİ ZAFER ERDAĞ YAPIYOR
Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Zafer Erdağ’ın işletmeciliğini yaptığı Merve Aile Kasabı, Atatürk Caddesi No: 93 adresinde düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YENİ İŞLETMELER ÇERKEZKÖY’Ü DAHA DA DEĞERLENDİRİYOR
Açılış kurdelesi kesilmeden önce işletme sahibi Zafer Erdağ, tüm katılımcılara teşekkür ederken, Belediye Başkanı Ali Ertem ise, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni işletmenin Çerkezköyümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. İşletmeci arkadaşım Zafer Erdağ’a bol kazançlar diliyorum. İşletme açılışları ne kadar çok artarsa Çerkezköy o kadar değerleniyor. Bundan çok memnun oluyorum. Halkımızda böyle yeni yerler gördükçe kendilerini dışa bağımlılıktan kurtarabiliyor. Tekrardan hayırlı olsun diyerek ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İLK SİFTAH BAŞKAN ALİ ERTEM’DEN GELDİ
Ali Ertem’in konuşmasını tamamlamasının ardından Merve Aile Kasabı’nın açılış kurdelesinin kesimine geçildi. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve işletme sahibi Zafer Erdağ birlikte kesitiler. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından dükkanın ilk siftahını da Belediye Başkanı Ali Ertem yaptı.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER UYGULANDI
Çerkezköy’ün damak tadına hitap edecek, Atatürk Caddesi üzerinde Hotel City yanında açılan Merve Aile Kasabı 57 m2’lik bir alanda tek kat üzerinde hizmet verecek. Açılışa özel olarak ikramlar yapılırken, güne özel tüm ürünlerde yüzde 10 indirim de yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Şen - 10 yıl önce
yeni iş yeri hayırlı olsun ama bu isim de bir meclis uyesi mi vardı cerkezkoy de..