Meclis yarın toplanıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi bir aylık tatilin ardından Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı yapmak üzere yarın saat 15.00’da toplanacak. 9 gündem maddesi ile yapılacak Ağustos ayı Meclis toplantısında Türk Metal Sendikası’nın 36 ada 3 parselini teşkil eden 13 bin 700 metrekare yüzölçümlü arsa hakkındaki yeni talebi de görüşülerek, değerlendirilecek

Meclis yarın toplanıyor
04 Ağustos 2014 Pazartesi 07:36

 
Temmuz ayını tatil ayı olarak geçiren Çerkezköy Belediye Meclisi Ağustos ayı Meclis toplantısının ilk oturumunu yarın saat 15.00’da Belediye Meclis Salonu’nda yapacak. Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda saat 15.00’da açılış ve yoklama ile başlayacak. İkinci gündem maddesi gereğince 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49. maddesi gereğince sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretlerinin tespiti müzakere edilerek karara bağlanacak. Bir sonraki gündem maddesinde Belediye’de dolu bulunan münferit bazı memur kadrolarında derece değişikliği yapılması ardından da Zabıta Müdürlüğü’ nün Belediye ve Ölçüler Ayar Memurluğu hakkındaki yazısı müzakere edilerek karara bağlanacak.
TÜRK METAL SENDİKASI’NIN TALEBİ GÖRÜŞÜLECEK
Ağustos ayı olağan Meclis toplantısında ayrıca şu konular görüşülerek karara bağlanacak: Çok amaçlı mahalle evleri kuruluş, görev, çalışma yönetmeliği’ nin tanzim edilmesinin müzakeresi, Fen İşleri Müdürlüğü’nün taşıt ihtiyaçları hakkındaki yazılarının müzakeresi, Kapaklı ilçesi Karaağaç Mahallesi ve Çerkezköy ilçesi sınırları içerisinde muhtelif mahallelerde yer alan parsellerdeki Belediye hisselerinin satışının müzakeresi, Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü’nün arsanın devri hakkındaki yazılarının müzakeresi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Çerkezköy ilçesi sınırları içerisinde muhtelif imar planlarında plan notu değişikliği hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi, Türk Metal Sendikası’nın Çerkezköy ilçesinde bulunan tapunun 36 ada 3 parselini teşkil eden 13 bin 700 metrekare yüzölçümlü arsa hakkındaki talebi görüşülerek karara bağlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.