Meclisi gelir tarifelerini belirledi

Saray Belediye Meclisi’nin 2015 Mali Yılı Gelir Tarife Cetveli görüşüp karara bağladığı olağanüstü toplantı Kent Konseyi Kültür Evi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda önümüzdeki yıl yapılacak Bahar ve Kültür Festivali’nin Milletvekili seçimleri nedeniyle Atatürk’ün Saray’a geldiği gün olan 18 Ağustos’u kapsayacak bir tarihte yapılması da oy birliği ile kabul edildi.

Meclisi gelir tarifelerini belirledi
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:42

Saray Belediye Meclisi Ekim ayı olağanüstü bileşiminde 2015 Mali Yılı Gelir Tarife Cetveli görüşüldü.

2015 MALİ YILI ÜCRET TARİFE CETVELİ KABUL EDİLDİ
Plan Bütçe Komisyonu’nun önerileri doğrultusunda Meclisin aldığı kararlar neticesinde farklı başlıklar altında 2015 mali yılı ücret tarife cetveli kabul edildi. Vatandaşlar açısından önemli olan ücret tarifesiyle ilgili olarak Başkan Çoban; “ Vatandaşlarımızın ödeme gücü prensibini dikkate alarak ücret tarifelerini belirledik” dedi.

FESTİVAL 18 AĞUSTOS’TA
Mecliste gündeme alınan görüşülmeye açılın son madde ise Saray Bahar ve Kültür Festivali’nin tarihinin belirlenmesi oldu. Bu madde üzerinde söz alan Başkan Çoban, Haziran 2015’de Milletvekili seçimleri yapılacağını hatırlatarak, Seçimler bizim festival takvimimizle çakışıyor. Ayrıca başında yaptığımız festivalimiz yağmur yüzünden kesintilere uğruyor. Festivali Mustafa Kemal Atatürk’ün Saray’a geldiği tarih olan 18 Ağustos’u kapsayacak şekilde yaparsak, çok daha anlamlı bir festivale imza atacağımızı düşüyorum” dedi.  Başkan Çoban’ın konuşmasının ardından Festival hakkında görüşlerini ifade eden meclis üyeleri festivalin 18 Ağustos’u kapsayacak şekilde yapılmasını oy birliği ile kabul ettiler.

Meclis toplantısı görüş ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.