Mehmet Kaya güven tazeledi

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 9. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilirken tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Kaya bir kez daha Başkan seçildi

Mehmet Kaya güven tazeledi
13 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 9. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tekirdağ Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Salonu’nda yapılan seçime tek liste ile gidilirken 1994 Yılında kurulan Federasyon’a Mehmet Kaya Beşinci kez Başkan seçildi. Olağan Genel Kurul öncesi Mehmet Kaya açılış konuşması yaparak katılanlara teşekkür etti.
RAPORLAR KABUL EDİLDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Başkan Mehmet Kaya söz alarak 18 Temmuz 2008 -10 Temmuz 2011 yıllarına ait Yönetim Kurulu faaliyet raporlarını okuyarak yaptıkları çalışmalar hakkında kongreye katılanlara bilgi verdi. Gelir-gider tablolarının okunması ve tahmini bütçenin açıklanmasının ardından kongreye katılan delegeler raporların tümümü onaylandı.
FAİR-PLAY ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Genel Kurul’un devamında, 2010-2011 Yılında Tekirdağ Süper Amatör Ligleri’nde mücadele veren ve kırmızı kart görmeyen, cezalı duruma düşmeyen ve maçlara devamlı çıkan takımlara Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Fair Play ödülü verildi.
BAŞKAN MEHMET KAYA GÜVEN TAZELEDİ
Verilen Fair Play ödüllerinden sonra tek liste ile seçime gidildi. Yeni Dönemde Mehmet Kaya tekrar Başkanlığa seçilirken, Ali Çimen de Genel Sekreterlik görevine devam etti.
YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Mehmet Salih Yılmaz, Emin Neşeli, İbrahim Kuzucu, Alaettin Mollamehmetoğlu, Hilmi Kıldıran, Hüseyin Gençdal, Fahrettin İyen. Denetleme Kurulu Asil Üyeleri; Oğuzhan Aydın, İsa Kunt, Hayrullah İşgören. Onur Kurulu Asil Üyeleri; Atilla Eren Sayın, Ömer Eğilmez, Kemal Mercangül. Konfederasyon Delegeleri; Mehmet Kaya, Ali Çimen, Emin Neşeli, Mehmet Salih Yılmaz, İbrahim Kuzucu, Hüseyin Gençdal, Hilmi Kıldıran.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.