Mehmet Özdoğan, 3 yıl içinde yol sorunu kalmayacak

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, bölge sınırları içerisinde yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Bu yılki hedefimiz 5 km. civarında yol yapmak. Bu hedefi gerçekleştirdiğimiz zaman ana artellerde yol problemi bitmiş olacak" dedi.

Mehmet Özdoğan, 3 yıl içinde yol sorunu kalmayacak
28 Temmuz 2007 Cumartesi 08:34

Şuanda Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okan Caddesi ile Ulusay Caddesi ve İStiklal Caddesi'nde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, "Hedefimiz önümüzedki 3 yıl içinde Organize Sanayi Bölgemizde kaplamasız yol bırakmamak" dedi.

Özellikle 2. Kısım'da yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, geçtiğimiz yıl Hema'nın önünden geçen yolu Yünsa'nın önünden çevre yoluna kadar yaptıklarını belirterek, "Bu yıl da 3. km. civarında bir yol çalışması yapmayı planlamıştık fakat daha sonra temin ettiğimiz ek kaynak ile 2 km.'lik bir çalışma daha yapmaya karar verdi Yönetim Kurulumuz.

Dolayısı ile bu çalışma döneminde 5 km civarında bir yol kaplama çalışmamız olacak. Şuanda Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okan Caddesi'nde çalışmalar sürüyor. Asalteks'in yanından başlayan bu yol Sivrioğlu Petrol'ün oradan Çerkezköy-Kapaklı Yoluna bağlanıyor. Ayrıca Ulusoy Caddesi ve İstiklal Caddelerinin devamı da asfalt ile kaplanacak" dedi.

Bu yıl kaplanacak yollardan sonra bölgede kaplaması yapılmamış 10 km. civarında bir yol kalacağını belirten Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, "Ana artellerde, caddelerdeki yol problemini büyük ölçüde tamamlamış olacağız. Kalan 10 km.'lik yolu da önümüzdeki 3 yıl içinde kaplayacağız" dedi.

Ayrıca harfiyat atıkları ve diğer atıklar nedeni ile kötü bir görünüm arzeden Kavak Dere'nin Organize Sanayi Bölgesi (Kapalı Spor Salonu karşısı) sınırları içinde kalan alanı düzenleme çalışmasına başladıklarını ve buraya park alanı yapacaklarını belirten Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, diğer altyapı çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.