Mehmet'in inanılması güç ölümü

Haftasonu arkadaşları ile Halk Eğitim Merkezi'ndeki Folklor Kursu'na gitmek için arkadaşları ile yola çıkan Mehmet Ali Sürücü (16), Çerkezköy Tren Garı'nda bulunan üstgeçitten aşağıda bulunan vagonların üzerine atlayınca canından oldu

Mehmet'in inanılması güç ölümü
25 Ekim 2011 Salı 00:00

Arkadaşlarına şaka yapmak için ilk önce üstgeçitte bulunan korkuluklara tutunarak yürümeye çalışan ve daha sonra park halindeki tren vagonlarının üzerine atlayan Mehmet Ali Sürücü, vagonların üzerinde dengesini sağlamak için ayağa kalkınca yüksek gerilim hattına kapıldı ve feci şekilde can verdi. Arkadaşlarının gözleri önünde yanarak can veren Mehmet Ali Sürücü'nün inanılmaz ölümü karşısında şoka giren arkadaşları uzun süre kendilerine gelemediler
TOPRAĞA VERİLDİ
Mehmet Ali Sürücü'nün elektrik akımına kapıldığını gören arkadaşlarının çığlıkları ile harekete geçen Devlet Demiryolları personeli hemen İstasyon'daki yüksek gerilim hattının enerjisini kestiler. Olay yerine gelen Polis ve İtfaiye Ekipleri
ise yaptıkları ilk incelemenin ardından gencin yanan cesedini vagonun üzerinden alarak, morga götürdüler. Cumhuriyet savcısı Vasfi Gündoğdu'nun yaptığı incelemenin ardından gencin cenazesi Pazar günü Öğle Namazı'nı müteakip Osmanlı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından İstasyon mezarlığı'nda toprağa verildi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Belediye Meclis eski Üyesi Mehmet Sürücü'nün yiğeni olan Mehmet Ali Sürücü'nün cenaze törenine Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş ve Yardımcısı Ercan Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan İnce ve Habip Bilgin, Belediye Meclis Üyeleri Behçet Güven, Vehbi Demirtaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci ile çok sayıda vatandaş ile Mehmet Ali Sürücü'nün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi'nden arkadaşları katıldı katıldı.
HERKES YIKILDI
Arkadaşları tarafından sevilen bir öğrenci olduğu öğrenilen Mehmet Ali Sürücü'nün talihsiz ölümü arkadaşlarını ve ailesini yıkarken, cenaze töreninde ve defin işlemlerinde gözyaşları sel olup aktı. Okul arkadaşları ve yakınları güçlükle ayakta dururken, Mehmet Ali'nin inanılması güç ölümüne tepki gösterdiler. Üstgeçitte alınan güvenlik önlemlerinin az olduğundan şikayet eden aile yakınları, "Bizim Mehmetimiz gitti ama başka Mehmetler, evlatlar gitmesin" dediler.
Genç yaşta, hayatının baharında hayata veda eden Mehmet Ali Sürücü'ye Allah'tan rahmet; başta kederli ailesi olmak üzerne tüm yakınlarına, okul ve sıra arkadaşları ile sevenlerine ÇERKEZKÖY GAZETESİ olarak başysağlığı dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cerkezkoy - 10 yıl önce
allah rahmet eylesin