Mehteranlı kermes açılışı

Çerkezköy Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nun ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlediği ve geleneksel hale gelen kermes Mehteran Takımı'nın çaldığı marşlarla açıldı. Kermes için Belediye Nikah Salonu kullanılırken, Belediye Meydanında büyük bir çadır kuruldu

Mehteranlı kermes açılışı
14 Mayıs 2011 Cumartesi 00:00

Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu'nun ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlediği kermes mehteran takımının çaldığı marşlar eşliğinde açıldı. Belediye Nikah Salonu’nda açılan ve yoğun ilgi gören kermese Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Candan Yüceer, Has Parti ve MHP temsilcileri katıldı.
18 MAYIS’A KADAR AÇIK
Kermes Belediye Nikah Salonu ve Belediye Meydanı’nda kurulan çadır ile iki noktada vatandaşla buluşuyor. Nikah Salonu’nda el işi ürünler, hediyelik eşyalar ve çeyizlikler sergilenirken, Meydanda kurulan çadırda ise yiyecek ve giyim üzerine satışlar yapılıyor. 
11 Mayısta açılan kermesin 18 Mayıs Çarşamba gününe kadar devam edeceği belirtiliyor.
ÖĞRENCİLERİMİZİN İHTİYAÇLARI GİDERİLECEK
Düzenlenen kermes hakkında bilgi veren Çelebi Erkek Öğrenci Yurdunun Müdürü Sabahattin Taştan, "Kermesimizde çeyizlik el emeği göz nuru ürünler, hediyelik eşyalar, giysiler  ve gıda ürünleri bulunuyor. Geleneksel olarak düzenlediğimiz kermesin amacı ihtiyaç sahibi öğrencilerin eksikliklerini gidermektir. 18 Mayıs’a kadar sürecek kermesimize esnafımızın desteğini Çerkezköy halkının da katılımını bekliyoruz. Bu kermes ile birlikte birçok öğrencimizin ihtiyacının giderileceğini düşünüyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.