MEKAN’dan Sitespor’a moral kahvaltısı

Süper Amatör Lig’de hafta sonu oynanan Çorlu Gençlerbirliği maçı öncesi Sitespor takımı MEKAN Coffee-Bistro İşletme sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük’ün düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortam da gerçekleşen kahvaltı programının ardından konuşan İşletme sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük, “bölgemizin takımlarına elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Sitespor takımına da Çorlu Gençlerbirliği deplasmanı öncesinde moral kahvaltısı vererek kendilerini destek olmak istedik. Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyoruz” açıklamasında bulundular

MEKAN’dan Sitespor’a moral kahvaltısı
30 Kasım 2015 Pazartesi 16:23

FUTBOLCU VE YÖNETİMİ KAHVALTIDA AĞIRLADILAR

Çerkezköy’de kısa bir süre önce faaliyete geçen MEKAN Coffee Bistro işletme sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük, Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklı temsilcisi Sitespor takımına moral kahvaltısı düzenledi. Hafta sonu Çorlu General Basri Saran stadında oynanacak olan Çorlu Gençlerbirliği karşılaşması öncesi MEKAN Coffee-Bistro da organize edilen kahvaltı programına Sitespor yönetimi ve futbolcuları katıldı.

BAŞARILI SONUÇLAR ALMALARINI TEMENNİ EDİYORUZ

Kahvaltı programının ardından açıklama yapan MEKAN Coffee-Bistro sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük, “bölgemizin takımlarına elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Sitespor takımına da Çorlu Gençlerbirliği deplasmanı öncesinde moral kahvaltısı vererek kendilerini destek olmak istedik. Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyoruz. Bu sene oluşturdukları genç takım ile bu ligde başarılı sonuçlar almalarını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Sitespor Antrenörü Soner Çelik ise yaptığı konuşmada, “MEKAN Coffee-Bistro işletme sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Önemli bir deplasman öncesinde bizleri kahvaltı programında ağırlamaları hem mutlu etti hem de oyuncularımız içinde büyük bir moral kaynağı olmuş oldu. Bizlere gösterilen bu desteği boşa çıkarmamak adına elimizden geleni yapmak için mücadele edeceğiz” dedi.

DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Sitespor takımının tecrübeli kaptanı Volkan Demir de, “Çorlu Gençlerbirliğispor önemli bir takım. Ancak biz hiçbir mücadelede rakibimizden çekinerek sahaya çıkmadık ve bu karşılaşmaya da çok iyi hazırlandık. İnşallah sahadan üç puan alarak hem taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz hem de iddiamızı devam ettirmede önemli bir adım atmış olacağız. Önemli bir karşılaşma öncesinde de bizleri kahvaltı programında ağırlayarak moral vererek destek olan MEKAN Coffee-Bistro işletme sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük’e takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini  kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.