Memiş ve Yüksel HEM’den ayrıldı

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde görev yapan Eski Müdür vekili Yalçın Memiş ile Metin Yüksel Perşembe günü itibariyle HEM’den ayrılarak yeni görev yerlerine atandılar. Yalçın Memiş Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcılığı görevine, Metin Yüksel’de HFZ Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı

Memiş ve Yüksel HEM’den ayrıldı
07 Aralık 2013 Cumartesi 07:26

MÜDÜR YARDIMCISI OLARAL FARKLI OKULLARA ATANDILAR
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan atamalar kapsamında Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi eski Müdür vekili Yalçın Memiş ve Metin Yüksel Perşembe günü itibariyle eski görevlerinden ayrıldılar. Yapılan atamalar kapsamında 5 yıldır Halk Eğitimi Merkezinde görev yapan Yalçın Memiş Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

YENİ PERSONEL ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE ATANACAK
Diğer yandan 7 yıldır Halk Eğitimi Merkezi’nde görev yapan bir başka isim Metin Yüksel’de atamalar kapsamında Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. HEM yetkililerinden alınan bilgilere göre, Yalçın Memiş ile Metin Yüksel’den boşalan kadrolara önümüzdeki günlerde yapılması planlanan atamalar sonunda yeni personelin atanacağı ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.