Menfez çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe içerisinden geçen Karagöz Deresi'nin Emlak Konutları ve Yıldız kent Konutları arasında kalan 130 metrelik bölümünün de kutu menfez yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Menfez çalışmaları devam ediyor
01 Temmuz 2015 Çarşamba 17:32

 2 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye  Başkanı İrfan Mandalı, “Karagöz deremizde kanal İnşaatında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 130 Metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde 4 metre yüksekliğinde 2 bölümden oluşacak kutu menfez ile İnönü mahallemiz ve İsmet paşa mahallemizi bir birine bağlamayı planlıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında iki mahallemiz arasında geçişi kolaylaştıracak olan Kutu menfez ile yolumuzu yaya ve araç trafiğine açmış olacağız” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.