Merakla beklenen piknik yarın

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tarafından yarın düzenlenecek olan 'Ses Ver Trakya' isimli piknik saat 13.00'da Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda yapılacak. Pikniğe MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu'nun açıklamalarının damga vurması bekleniyor

Merakla beklenen piknik yarın
04 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

12 Haziran'da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinden önceki son Pazar olan yarın MHP İlçe Teşkilatı tarafından Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda Tekirdağ Milletvekili Adaylarının da katılımı ile 'Ses Ver Trakya' isimli bir miting düzenlenecek.
BARON AÇIKLANACAK MI?
Saat 13.00'da başlayacak olan piknikte MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu'nun yapacağı konuşma merakla beklenirken, Ordu'nun Mayıs ayı sonlarında yaptığı "Baronu piknikte açıklayacağım" açıklamasınının ardından Çerkezköy'de tüm gözler bu pikniğe çevrildi.
HERKES DAVETLİ
İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan 'Ses Ver Trakya' isimli pikniğe tüm Çerkezköy halkının davetli olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Alın teri ile çalışan, evini geçindiren, yetim hakkı yememiş, fakir-fukaranın, garip-gurabanın hakkına göz dikmemiş tüm vatandaşlarımız pikniğimize davetlidir, şeref konuğumuzdur" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.