Mesire ve piknik alanları kapandı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı Çerkezköy Belediyesi, virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında mesire ve spor alanlarını İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge gereğince kullanıma kapadı.

Mesire ve piknik alanları kapandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Mart 2020 Pazartesi 11:33


İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan son genelge gereğince Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı ile Kızılpınar Mahallesinde bulunan Kocameşe Piknik ve Mesire Alanı’nda piknik yapmak, yürüyüş ya da spor faaliyetlerinde bulunmak yasaklandı.
Bu kapsanda uyaradı bulununan ve ihtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirterek; vatandaşlarımızı da kişisel hijyen tedbirlerine uymaları ve yetkililerin yapacağı ikazları dikkate almaları konularında uyardı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.