Meslek Lisesi ülkemizi temsil etti

2-6 Temmuz 2014 tarihlerinde, Avrupa Festivaller Birliği Organizasyon Komitesi tarafından Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde organize edilen 14. Uluslararası Folklor festivaline Türkiye’den Bursa, Adana, Ankara, İzmir ve Tekirdağ’dan da Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Folklor ekibi katıldı

Meslek Lisesi ülkemizi temsil etti
11 Temmuz 2014 Cuma 07:30

14 ÜLKE KATILDI
Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde düzenlenen 14. Uluslararası Folklor festivaline, Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Folklor Ekibi, Okul Müdürü Murat Güldez ve ekip eğitmeni Burhan Öztürk ile katıldı. Düzenlenen festivale Litvanya, Ukrayna, Bulgaristan, Sırbistan, Rusya, Ermenistan, Yunanistan, Bosna Hersek, İtalya, İrlanda, Gürcistan, Hırvatistan, Belarus gibi ülkeler katıldı.

SEYİRCİLER TARAFINDAN TAKDİR EDİLDİLER
14. Uluslararası Folklor Festivali’nde Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Folklor Ekibi oynadığı Ege Yöresi zeybek oyunu ile izleyicilerden büyük alkış aldı. Festivalde en çok alkışı Meslek Lisesi folklor ekibinin aldığı görülürken emeği geçen Okul Müdürü Murat Güldez ve ekip eğitmeni Burhan Öztürk’te seyirciler tarafından takdir edildi.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Murat Güldez “Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden başta eğitmenlerimiz Burhan Öztürk ve Aytaç Bölük olmak üzere tüm öğrencilerimize ve davetlilere teşekkür ediyorum. Katkılarından dolayı Çerkezköy Belediyesi’ne de teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.