Meslektaşımızın mutlu günü

Gazeteci Faik Onur Kaya hayatını Merve Yeşil ile birleştirerek dünya evine girdi. Genç çiftin görkemli düğününde her iki aile de doyasıya eğlenip halaylar çekerken, çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu

Meslektaşımızın mutlu günü
14 Eylül 2015 Pazartesi 08:47

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Çerkezköy’ün tanınmış gazetecilerinden meslektaşımız Faik Onur Kaya hayatını Ak Parti Çerkezköy İlçe Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil’in kızı Merve Yeşil ile birleştirdi. Lemar Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Mahalle Muhtarları, Çerkezköy Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, MHP Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, gazeteci meslektaşları, yakın akrabaları ve çok sayıda davetli katıldı.

BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Çiftin aileleri misafirleriyle yakından ilgilenirken, genç çifti arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmadı. Düğünün ilerleyen saatlerinde her iki aile tarafı yöresel halay ve oyunlarla düğüne renk katarken, genç çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Düğünün sonunda genç çift akrabaları ve arkadaşları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.