MESS eğitimleri devam ediyor

Türk Metal Sendikası ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS ) ile ortaklaşa düzenlenen eğitimler kapsamında Çerkezköy TMS Şubesinden 69 üye eğitim almak üzere Ankara’ya gitti

MESS eğitimleri devam ediyor
26 Eylül 2014 Cuma 07:31

69 ÜYE EĞİTİME GÖNDERİLDİ
Ankara Büyük Anadolu Termal Otel’de devam eden MESS eğitimleri seminerine Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesinden 69 üye katıldı. Çarşamba günü Çerkezköy’den hareket eden üyeleri yolcu eden TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Türk Metal Sendikamız, üyelerimizin her zaman kaliteli bir iş yaşamına, daha yüksek hayat standardına ve yaşam kalitesine ulaşmasını hedeflemektedir. Bu kapsamda eğitimler 18 Nisan 2000 tarihinde başlamıştır ve eğitimler her yıl olduğu gibi bu yılda ve bundan sonraki yıllarda da aralıksız devam edecektir” dedi.

9 BİN 179 ÜYE KATILDI
MESS eğitiminden Cumartesi günü dönecek olan sendika üyelerinin aldıkları eğitimler ise; “Kurumsal Bağlılık, İletişim, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Hukuku ve Türk Metal Sendikası Felsefesi” TMS Çerkezköy Şubesinden bugüne kadar eğitime 9 bin 179 üye katılırken, bu eğitimlerin eşli olarak da devam ettiği ve eşli eğitime de şubeden 494 üyenin katıldığı ifade edildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.