MESS eğitimleri hızla devam ediyor

Türk Metal Sendikası ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile ortaklaşa düzenlenen Ankara Büyük Anadolu Termal Otelde devam eden eğitim seminerine Çerkezköy Türk Metal Sendikası Şubesi’nden 62 üye katılırken, toplamda 9 bin 110 üye eğitimlere katıldı. Eğitimlerin eşli olarak ta devam ettiğini dile getiren Çerkezköy Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, eşli eğitimlere de şubeden 494 üyenin katıldığını belirtti

MESS eğitimleri hızla devam ediyor
23 Ağustos 2014 Cumartesi 07:59

EĞİTİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak eğitime katılan üyeler ile sohbet ederken “Türk Metal Sendikamız, üyelerimizin her zaman kaliteli bir iş yaşamına, daha yüksek hayat standardına ve yaşam kalitesine ulaşmasını hedeflemektedir. Bu kapsamda eğitimler 18 Nisan 2000 tarihinde başlamıştır ve eğitimler her yıl olduğu gibi bu yılda ve bundan sonraki yıllarda da aralıksız devam edecektir” şeklinde konuştu.
BİR ÇOK KONUDA EĞİTİM
ALIYORLAR
Bugün Çerkezköy’e dönecek olan üyeler Ankara Büyük Anadolu Termal Otelde devam eden eğitim seminerinde Kurumsal Bağlılık, İletişim, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Hukuku, Türk Metal Sendikası Felsefesi konularında eğitimler görecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.