Metal Çocuk Aykan Moldova'da

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, Sendikanın kendi bünyesinde kurulu bulunan ve üyelerinin 10 ile 16 yaş çocuklarına hizmet veren Metal Çocuk Kulübü 1 çocuğu Ukrayna'ya göndererek yurt dışı gezilerini sürdürdü.

	Metal Çocuk Aykan Moldova'da
23 Ağustos 2007 Perşembe 08:23

Başkordistan, Rusya, Azerbeycan ve Ukrayna gezilerinden sonra bu kez de Moldova'ya 1 üye çocuğu gönderen Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Üyelerinin çocuklarına da hizmet vermeye devam etti.

1 ÇOCUK 1'DE REFAKATÇİ GÖNDERİLDİ

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Üyelerine hizmet çerçevesinde düzenlediği gezi, seminer, konferans ve diğer sosyal etkinliklerin yanı sıra, üyelerinin çocukları için kurduğu Metal Çocuk Arkadaş Grubu'ndaki çocuklara da hizmet vermeye devam ediyor.

Metal Çocuk Arkadaş Grubu'nda bulunan 10-16 yaş arası çocuk üyelere yurt içi gezilerine Ankara, yurt dışı gezilerine ise Başkordistan, Rusya, Azerbeycan ve Ukrayna gezilerinden sonra geçtiğimiz gün aynı gruba bağlı 1 çocuğu ve bir refakatçiyi Moldova'ya gönderdi.

AMAÇ KÜLTÜR ALIŞVERİŞİ

Türk Metal Sendikası'nın diğer şubelerinden de aynı gruba bağlı çocukların da geziye gönderildiğini ve Moldovya'da diğer üye çocuklar ile birlikte gezileceğini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Daha önce de sürekli olarak düzenlediğimiz yurt dışı gezilerimizi sürdürüyoruz ve üyelerimizin çocuklarını Ankara, Başkordistan, Rusya, Azerbeycan ile Ukrayna'ya göndererek çeşitli geziler düzenlemiştik. Bu kez de 1 çocuğumuza 1 haftalık Moldovya gezisi düzenledik ve yanında da bir refaketçi gönderdik. Düzenlemiş olduğumuz bu yurt dışı gezilerdeki amacımız çocuklarımızın yurt dışındaki diğer ülkelerin kültürlerini kavramaları ve kültür alış verişi yapabilmeleri.

1 HAFTA TATİL YAPACAKLAR

Bu anlamda düzenlediğimiz gezilere bir yenisini daha ekleyerek Moldovya gezisi düzenledik. Düzenlediğimiz bu gezide ise Profilo Telra çalışanı üyemiz Ömer Yörüdü'nün oğlu Aykan Yörüdü ve refakatçi olarak da Hema Endüstri İşyeri temsilcimiz Sibel Polat'ı 21 - 28 Ağustos tarihleri arasında 1 haftalık tatil ve kültür gezisine gönderdik.

ÜYELERİMİZ İÇİN HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Türk Metal Sendikası olarak üyelerimize her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Üyelerimiz ve çocukları için düzenlediğimiz sosyo kültürel etkinlikler, konferans, gezi, eğitim, spor turnuvaları, seminer ve diğer etkinliklerimizi düzenlemeye devam edeceğiz.

Amacımız her zaman üyelerimize destek olmak ve her anlamda birlik beraberlik içerisinde, bir aile gibi aynı çatı altında olmak. Sadece üyelerimiz için değil, aynı zamanda onların çocukları için kurulmuş olan Metal Çocuk Arkadaş Grubu'na bağlı çocuklarımız için de hizmet vermeye, etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.