Metal Çocuklar Ankara yolcusu

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi 19-25 Haziran tarihleri arasında Ankara'da 12.'si düzenlenecek Metal Çocuk Kulübü Metal Çocuk Temsilciler Meclisi'ne 16 kişi gönderecek. Yaşları 10 ile 15 arasında değişen çocuklar 6 gün boyunca hem tatil yapacak hem de çocuk haklarını masaya yatıracak.

Metal Çocuklar Ankara yolcusu
15 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Türk Metal Sendikası her yıl düzenlediği 'Çocuk Meclisi'ni bu yılda 19-25 Haziran tarihleri arasında topluyor. Ankara'daki Büyük Anadolu Oteli'nde toplanacak olan Türk Metal Sendikası Metal Çocuk Kulübü üyeleri Çocuk Meclisi'nde çocuk haklarını masaya yatıracak. 500 çocuğun katılacağı Meclise Avrasya Metal İşçileri Konfedarasyonu da çocuk gönderecek.
19-25 HAZİRAN'DA YAPILACAK
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Sendika bünyesinde faaliyet gösteren Metal Çocuk Kulübü'nün her yıl düzenlediği 'Çocuk Meclisi' toplantısının 19-25 Haziran tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Ankara'da 5 yıldızlı Büyük Anadolu Otel'de düzenlenecek olan Çocuk Meclisi ile ilgili açıklama yapan Başkan Murat Koçak, Çerkezköy'den bu toplantıya 16 çocuğun katılacağını söyledi. Sendika üyelerinin çocuklarından oluşan Türk Metal Sendikası Metal Çocuk Külübü Üyesi 16 çocuk 18 Haziran'da yola çıkacak. Yaşları 10 ile 15 arasında değişen çocuklar Ankara'da Türkiye ve yurt dışından gelecek 500 çocukla buluşacak.
500 ÇOCUK KATILACAK
Metal Çocuk Külübü'nün 'Çocuk Temsilciler Meclisi'ne Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden ve yurt dışından, çeşitli ülkelerden Avrasya Metal İşçiler Konfedarasyonu'nun göndereceği çocuklarla birlikte 500 çocuğun katılacağını bildiren Murat Koçak, 6 gün sürecek olan toplantıda çeşitli etkinliklerinde düzenleneceğini kaydetti.
Koçak, "Çocuk Temsilciler Meclisi'nin faaliyetleri dışında çocuklar 5 yıldızlı Büyük Anadolu Oteli'nde kültür, sanat ve spor etkinliklerine de katılacak. Müzik ve eğlencelere katılacak çocuklar aquapark ve spor salonunda yarışmalarla çeşitli aktivitelerde bulunacak. Bu aktiviteler sonunda çeşitli hediyeler verilecek" dedi.
KAVLAK MECLİSE KATILACAK
Çocuk Temsilciler Meclisi'nin 19 Haziran'daki açılış programına Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın da katılacağını belirten Murat Koçak, "Sayın Genel Başkanımız Çocuk Meclisi'nin açılış konuşmasını yapacak. Daha sonra kapanıştada çocuklarımızla birlikte olacak. 6 günlük Meclis toplantısında çocuklarımız çocuk hakları başta olmak üzere çocuk sorunları ve çeşitli istek ve temenniler konusunda fikir alışverişinde bulunacak. Çocuk Temsilciler Meclisi çocukların yayımlayacağı ortak bildiriyle sona erecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.