Metal Çocuklar Ankara'ya çıkartma yaptı

Türk Metal Sendikası'na bağlı olan Metal Çocuk Arkadaş Gurubu'na bağlı 20 çocuk önceki gün Ankara'ya gönderildi.

Metal Çocuklar Ankara'ya çıkartma yaptı
04 Temmuz 2007 Çarşamba 08:36

Çerkezköy'den Ankara'ya giden 20 çocuğun bir hafta boyunca Ankara'da kalacağını belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Çocuklarımız burada 1 hafta boyunca tatil yapacaklar, eğlenecekler ve kendileri için düzenlenen geziler ile sosyal aktivitelere katılacaklar. Her dönem olduğu gibi bu dönem yine üyelerimizin çocuklarını tatile göndermiş olduk. Ayrıca diğer bölgelerden gelen çocuklar ile de tanışmış, kaynaşmış olacaklar, diğer bölgelerin kültürlerini de az da olsa tanıma imkanı bulabilecekler" dedi.

1 HAFTA KRALLAR GİBİ YAŞAYACAKLAR

Ankara Büyük Anadolu Oteli'nde gerçekleştirilecek olan 9. Dönem Temsilciler Meclisi için Çerkezköy Metal Çocuk Arkadaş Grubu'na bağlı olan 20 çocuğu Ankara'ya gönderdiklerini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Ankara Büyük Anadolu Oteli'nde gerçekleştirilecek olan 9. Dönem Temsilciler Meclisi için 20 üye çocuğumuzu Ankara'ya gönderdik. Haftasonu Ankara'ya giden çocuklarımız burada 1 hafta boyunca tatil yapacaklar, eğlenecekler ve kendileri için düzenlenen geziler ile sosyal aktivitelere katılacaklar. Her dönem olduğu gibi bu dönem yine üyelerimizin çocuklarını tatile göndermiş olduk. Ayrıca diğer bölgelerden gelen çocuklar ile de tanışmış, kaynaşmış olacaklar, diğer bölgelerin kültürlerini de az da olsa tanıma imkanı bulabilecekler.

9 TEMMUZ'DA GERİ GELECEKLER

Çerkezköy'de kurulu bulunan ve faaliyet vermeye devam eden BSH, Profilo Telra, SE Otomotiv, Arçelik, Hema Endüstri, Hüppe, Teka, Ototek, Evar, Trakya Döküm, EGO, Orsan ve Ölçüsan'da çalışan üyelerimizin çocukları 1 hafta doyasıya tatil yapacaklar. 9 Temmuz tarihinde de Metal Çocuk Arkadaş Gurubuna bağlı 20 çocuğumuz Temsilciler Meclisi'nden geri dönerek tekrar Çerkezköy'e ailelerinin yanına gelecekler. Üyelerimize sosyal, kültürel ve eğitimsel etkinliklerimiz devam edecek" şeklinde açıklamada bulundu.

Ayrıca Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Metal Çocuk Arkadaş Grubu'na bağlı 4 çocuğu önümüzdeki günlerde Rusya'ya gezi ve eğitim amacı ile göndereceklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.