Metal Çocuklar Kazakistan'a gittiler

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nin kendi bünyesinde kurulu bulunan ve üyelerinin çocuklarına hizmet veren Metal Çocuk Kulübü, 1 çocuğu Kırgızistan'a göndererek yurt dışı gezilerine bir yenisini daha ekledi.

	Metal Çocuklar Kazakistan'a gittiler
07 Eylül 2007 Cuma 08:27

Başkordistan, Rusya, Azerbeycan ve Ukrayna gezilerinden sonra bu kez de Kazakistan'a bir çocuğu gönderen Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Üyelerinin çocuklarına da hizmet vermeye devam etti.

2 ÇOCUK UKRAYNA'YA GÖNDERİLDİ

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Üyelerine hizmet çerçevesinde düzenlediği gezi, seminer, konferans ve diğer sosyal etkinliklerin yanı sıra, üyelerinin çocukları için kurduğu Metal Çocuk Arkadaş Grubu'ndaki çocuklara da hizmet vermeye devam ediyor.

Metal Çocuk Arkadaş Grubu'nda bulunan çocuk üyelere düzenlediği yurt içi ve yurt dışı gezilerini geçtiğimiz gün aynı gruba bağlı bir çocuğu da bu kez Kazakistan'a göndererek devam ettirdi.

ÇOCUKLARIN BAKIŞ AÇILARI GENİŞLİYOR

Türk Metal Sendikası'nın diğer şubelerinden de aynı gruba bağlı çocukların da geziye gönderildiğini ve Ukrayna'da diğer üye çocuklar ile birlikte gezileceğini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Türk Metal Sendikası olarak sadece üyelerimize değil onların çocuklarına da hizmet vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda çocuklarımıza düzenlediğimiz yurt dışı gezilerimize bir yenisini daha ekleyerek 1 haftalık Kazakistan gezisi düzenledik. Düzenlemiş olduğumuz bu yurt dışı gezilerdeki amacımız çocuklarımızın yurt dışındaki diğer ülkelerin kültürlerini kavramaları ve kültür alış verişi yapabilmeleri.

1 HAFTALIK TATİL

Bu anlamda düzenlediğimiz gezilere bir yenisini daha ekleyerek Kırgızistan gezisi düzenledik. Düzenlediğimiz bu gezide ise SE Otomotiv çalışanı üyemiz Bahtışen ve BSH çalışanı üyemiz Ergin Vatansever'in oğlu İlker Vatansever'i 1 haftalık tatil ve kültür gezisine gönderdik. Bu çocuğumuz 1 hafta süre ile Kazakistan'a kalacak ve ülkemizin diğer bölgelerindeki Türk Metal Sendikası Şubeleri'nin gönderdiği diğer çocuklarımız ile birlikte düzenlenen programda tatil yapacaklar.

ÜYELERİMİZ İÇİN HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Türk Metal Sendikası olarak üyelerimize her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Üyelerimiz ve çocukları için düzenlediğimiz sosyo kültürel etkinlikler, konferans, gezi, eğitim, spor turnuvaları, seminer ve diğer etkinliklerimizi düzenlemeye devam edeceğiz.

Amacımız her zaman üyelerimize destek olmak ve her anlamda birlik beraberlik içerisinde, bir aile gibi aynı çatı altında olmak. Sadece üyelerimiz için değil, aynı zamanda onların çocukları için kurulmuş olan Metal Çocuk Arkadaş Grubu'na bağlı çocuklarımız için de hizmet vermeye, etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.