Metin Akgün’ün 10 Kasım mesajı

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Metin Akgün’ün 10 Kasım mesajı
10 Kasım 2017 Cuma 09:37

DÜNYANIN EN SAYGIN LİDERLERİNDEN BİRİSİ
“Ebediyete intikalinin 79. yıldönümünde, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü millet olarak sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk; mazlum bir milleti tekrar mağrur bir millet haline dönüştüren büyük bir liderdir. Umutların tükendiği bir dönemde yeni bir uyanışın fitilini ateşleyen, azmi, kararlılığı, cesareti ve Aziz Milletimize olan sonsuz inancı ile kurtuluş destanını yazan, Türk Milletinin şanlı tarihinde yeni bir başlangıç kaydeden bir önderdir. Hem askeri hem de devlet adamlığı alanındaki üstün dehası sayesinde, ülkenin bağımsızlığını kazanmasını sağlamakla kalmamış, çağın ihtiyaçlarına göre şekillendirdiği modern bir devlet kurarak dünya ile bütünleştirmiştir.
Atatürk başta Türk Milleti olmak üzere tüm insanlık için kurtuluş, bağımsızlık, gelişme, ilerleme ve uygarca yaşamanın evrensel sembolü olmuştur.
Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, barışçı kimliği, dünya gerçeklerini iyi bilmesi ve insana verdiği önem onu dünyanın en saygın liderlerinden birisi yapmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikalinin 79. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.