Metin Dönmez başkan adaylarını açık oturuma davet etti

​​​​​​​DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, dört Çerkezköy Belediye Başkan adayını belediye meydanında Çerkezköy’ün sorunlarını tartışmaya ve projelerini açıklamaya davet etti.

Metin Dönmez başkan adaylarını açık oturuma davet etti
26 Mart 2019 Salı 15:00

BAŞKAN ADAYLARININ KATILIMI MERAK EDİLİYOR
Dönmez ‘Demokrasi Şölenine Davet’ adı ile oluşturacakları etkinlikte Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Başkan Adayı Vahap Akay, Cumhur İttifakı Adayı Süleyman Kozuva ve BBP Adayı Yılmaz Bulut’u belediye meydanında oluşturulacak olan alanda Çerkezköy’ün sorunlarını ve projelerini açıklamaya davet etti. Dönmez açıklamasında, “Günlerdir her yerde gezerek, kendimizi anlatıyoruz ama hiçbir vatandaş bizi bir arada değerlendirme fırsatı bulamadı. Bizi, karşılıklı projelerimizi konuşurken değerlendirmek, Çerkezköy halkına karşı borcumuzdur. Bu borcu ödemek için 28 Mart akşamı sayın belediye başkan adaylarımızın, yerel basınımızın ve halkımızın katılımıyla karşılıklı olarak projelerimizi tartışmaya ve demokrasi şölenine davet ediyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.