Meydan Altı Otopark Projesi imzalandı

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanına yapılacak olan Meydan Altı İhalesi itiraz süreci tamamlanarak imzalandı.

Meydan Altı Otopark Projesi imzalandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Ağustos 2021 Çarşamba 17:22

Çerkezköy Kent Vizyon Projesi’nin önemli bir ayağı olan Cumhuriyet Meydanı Altı Otopark işi ihalesi 7 Nisan 2021’de yapılmıştı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, “Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Tam Otomatik Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi” için EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu)’ta ihale yanınlanmış ve ardından 7 Nisan 2021’de saat 10.00’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü İhale Toplantı Salonu’nda ihale yapılmıştı.
İhalenin ardında yapılan itirazlarda karara bağlandı ve Salı günü yüklenici firma ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında ihale sözleşmesi imzalanarak projenin uygulama ayağı başlamış oldu.
Meydan Altı Otoparkı projesi Büyükşehir tarafından projelendirildi ve üstyapıdaki düzenlemeler de Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.