Mezarlık ziyaretine gelenlere belediyeden çiçek

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde kent genelindeki mezarlıklarda çiçek dağıtımı yapıldı

Mezarlık ziyaretine gelenlere belediyeden çiçek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Temmuz 2022 Cuma 16:44

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan İstasyon, Bahçeli ve Türbedere Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan mezarlıklarda kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin temizlik ve bakım onarım çalışmaları yapmasının ardından Çerkezköy Belediyesi bugün kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara 8 bin adet ücretsiz Begonya çiçeği dağıtıyor.
VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Kurban Bayramı dolayısı ile kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlarımıza ücretsiz çiçek dağıtıldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bayramlarda ziyaretlerin en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan 7 mezarlığımızda toplamda 8 bin Begonya çiçeği dağıtıyoruz. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın da yarın başlayacak olan Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir Bayram geçirmelerini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.