MFB’den spor kulübü

Modern Fen Bilimleri Ortaokulu bünyesinde spor kulübü kuruldu. Voleybol, basketbol, resim, jimnastik ve bale branşlarında faaliyet gösterecek Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Spor Kulübü’nde alanında uzman eğitmenler ders verecek

MFB’den spor kulübü
24 Mayıs 2016 Salı 16:13


ÖĞRENCİ SAYISINA GÖRE PLANLANACAK
Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Spor Kulübü faaliyetlerine voleybol, basketbol, resim, jimnastik ve bale branşlarında başlayacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren tecrübeli voleybol antrenörü Serhat Alışkın, basketbol ve voleybol kurslarının haftada iki gün düzenleneceğini resim, jimnastik ile bale kurslarının ise öğrenci sayısına göre planlanacağını ifade etti.
ÇALIŞMALAR SPOR SALONUNDA YAPILACAK
Voleybol ile basketbol kurslarına 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 doğumluların başvurabileceğini belirten Alışkın, “Bale ve jimnastik kurslarına 4 yaşından itibaren kayıt alıyoruz. Resim kursumuza öğrencilerin yanı sıra yetişkinler de başvurabilir. Resim kursunda öğrenime yönelik faaliyetlerin yanı sıra lise ve üniversitelerin özel yetenek sınavlarına öğrenci hazırlayacağız. Voleybol ile basketbol çalışmaları Çerkezköy Spor Salonu’nda yapılacak. Basketbol kurslarımız pazartesi günleri 18.30-20.00 saatleri arasında cuma günleri ise 18.00-19.30 saatleri arasında yapılacak. Voleybol çalışmaları ise salı günleri 16.30-18.00 saatleri arasında perşembe günleri ise 17.00-19.00 saatleri arasında yapılacak. Jimnastik, bale ve resim kursları, Modern Fen Bilimleri Ortaokulu’nun resim atölyesi ve jimnastik salonunda yapılacak” dedi.
UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE YAPILACAK
Kurs çalışmaları için başvuruların başladığını sözlerine ekleyen Serhat Alışkın, “Kulüp bünyesinde açılacak kurslara kayıtlar başladı. Kayıt için Modern Fen Bilimleri Ortaokulu’na başvuru yapılabilir. Kurs faaliyetleri konusunda uzman eğitmenler eşliğinde yapılacak” açıklamasında bulundu. Voleybol çalışmaları Serhat Alışkın, basketbol çalışmaları Birsen Çelebi, resim çalışmaları Uğur Akgün, jimnastik ve bale çalışmaları ise Nurten Alışkın eşliğinde yapılacak.   
Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.