MHP Anneler gününde 4500 adet çiçek dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 2.Sıra Milletvekili adayı Hakan Özgül, Anneler günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi önünde 4 bin 500 adet çiçek dağıttı

MHP Anneler gününde 4500 adet çiçek dağıttı
11 Mayıs 2015 Pazartesi 16:20

4500 ADET ÇİÇEK DAĞITILDI

10 Mayıs Anneler günü dolayısıyla MHP Tekirdağ 2.Sıra Milletvekili adayı Hakan Özgül, Çerkezköy Belediyesi önünde 4 bin 500 adet çiçek dağıtımı gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinlikte Hakan Özgül’ü MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan, Kadın Kolları yönetimi ve İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.

ANNELER DÜNYANIN EN KUTSAL VARLIKLARIDIR

Bayanların yanı sıra anne ve eşlerine götürmeleri için erkeklere de çiçek takdim eden Hakan Özgül yaptığı açıklamada, “Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız anneler, hayatımızın her alanında önemli bir yere sahip olduğu gibi annelik vazifesini de severek üstlenmişlerdir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamışlardır. Yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır” dedi.

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Özgül konuşmasının sonunda ise, “Özellikle de Anneler Günü'nde, Ne yazılırsa yazılsın, ne söylenirse söylensin; hiç kimse bu kutsal görevin anlamını tam olarak ifade edemez. Onların evlâtları için geçirdikleri uykusuz geceleri hiç bir zaman hatırımızdan çıkarmadan, onlara lâyık evlâtlar olarak yaşamalı ve kalplerini kırmadan, gönüllerini kazanarak yanlarında olmalıyız. Bu duygularla bütün annelerimize sağlık, sıhhat ve esenlik diliyor, Anneler Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.