MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu:

Yarın yapılacak olan 12 Haziran Genel Seçimleri öncesi Perşembe günü kurulan Halk Pazarı girişinde limonata ve püskevit dağıtan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, ülkenin milli birliği ve bütünlüğü için MHP'ye destek istediklerini belirterek, "Tek vatan, tek bayrak, tek din ve tek dil savunması yapan ve bunu aynı inanç ve kararlılıkla Ankara'da, İstanbul'da ve Diyarbakır'da da söyleyebilen MHP'ye Çerkezköy halkının desteklerini bekliyoruz" dedi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu:
11 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

12 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Seçimlerde partimiz iktidar olduğu zaman ülkemizin ve milletimizin milli birliği ve bütünlüğü artık sorgulanmayacak" dedi.
1 YIL İÇİNDE TERÖR BİTECEK
MHP iktidarı döneminde terörle etkin ve kesintisiz mücadele edileceğini ve terörün en geç 1 yıl içinde ülke gündeminden çıkartılacağını belirten Ordu "Biz terörle müzakere değil etkin bir şekilde mücadele edeceğiz. Bölücübaşının İmralı'dan örgütü yönetmesine izin vermeyeceğiz" dedi.
ASGARİ ÜCRET 825 TL OLACAK
MHP'nin tek başına iktidarında asgari ücretin net 825 TL olacağının altını çizen MHP İlçe Başkanı Ordu, "Her yıl 700 bin kişiye iş sağlanacak. Sigortalı çalışanı olmayan bütün yoksul ailelere asgari ücretin yarısı kadar Aile Sigortası yardımı yapılacak. Yoksulluk sınırı altında kalan ailelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Hilal Kart verilecek. Yoksulların su, elektrik, doğalgaz ve telefon ücretlerini devlet karşılayacak.
EMEKLİYE 1 MAAŞ İKRAMİYE!
EV HANIMLARINA HER AY 200 TL
Kamu kesiminde sözleşmeli, geçici, taşeron elamını, 4/B'li, 4/C'li, vekil ve benzeri adlar altında çalışanların tamamı kadroya geçirilecek. Emeklilere her yıl Eylül ayında bir maaş kışa hazırlık yardımı yapılacak. Çeşitli emekli aylıklarındaki farklılıklardan doğan mağduriyetler giderilecek.
Küçük çiftçilerin aldıkları mazot, gübre, ilaç, tohum ve fideden ÖTV ve KDV alınmayacak. Tarım ve hayvancılıkta ucuz elektrik temin edilecek. Ev kadınlarına ayda 200 TL pozitif yaşam desteği verilecek" dedi.
PARTİLİLER İLGİ GÖSTERDİ
MHP İlçe Teşkilatı tarafından Halk Pazarı girişinde dağıtılan limonata ve püskevite vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, bir vatandaş "Genel Başkanımız 'Püskevit' dedi diye yaygara koparttılar. Çok şükür bizim Genel Başkanımız şehidime 'Kelle', terörist başına 'Sayın' demedi" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.