MHP İlçe Başkanı'ndan Mandalı'ya sorular

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker yayınladığı basın açıklaması ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya sorular yöneltti

MHP İlçe Başkanı'ndan Mandalı'ya sorular
28 Mayıs 2016 Cumartesi 15:44

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker  yaptığı açıklamada "Bildiğiniz üzere yerel seçimler yapılalı 2 sene 2 ay gibi bir zaman oldu, mevcut Belediye Başkanı İrfan Mandalı 3 dönem Belediye Başkanlığını kazanmış son seçim öncesi onlarca vaatlerde bulunmuş ve taahhüt etmiştir" dedi

MANDALIYA SORULAR YÖNELTTİ
 
Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya soru yönelten Türker "Mandalı ve meclis üyelerinin vermiş oldukları taahhütlerde İsmet paşa ve Bahçelievler mahalleleri arası Üst geçit, Kapaklı imam hatip ortaokul yanında Kültür merkezi, şehir stadına 5000 kişilik tribün ve İsmet Paşa Mahallesinde Kapalı spor salonu sözleri 2015 yılında gerçekleşmiş ve hizmete açılmış olması gerekmekteydi, sayın Mandalı ve tayfası hala 2015 yılına giremediler mi ? Daha bunları yapamamışken Aqua park hayvanat bahçesi gibi projelerimiz var diyerek kürsülerde bangır bangır bağıran Mandalı bugün büyük şehir yasası ile bütçelerinin büyük şehir belediyesine kaydırıldığını ve kendi bütçelerinin kısıtlandığından memur maaşlarının zar zor ödendiğinden bahsetmekte olup bu vesile ile projeleri gerçekleştirememekte olduklarını belirtmişlerdir" dedi.
 
BELEDİYE GİDERLERİNİ SORDU
 
Türker, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcılarının ne iş yaptığını da sorarken "Tekirdağ’ımızın Büyükşehir olması ile birlikte çoğu birim ilçe belediyeden Büyükşehir Belediyeye kaydırılmıştır, Kapaklı belediyesinde büyükşehir öncesi ve sonrasında kaçar personel çalışmıştır? Çalışmaktadır? Bunların kaçı belediye meclis üyelerinin yakınıdır ?
 
Kapaklı belediye başkan yardımcıları ne iş yapmaktadır? Ne kadar maaş almaktadır? Kapaklı belediyesinde Kaç adet kiralık araç bulunmaktadır? Aylık yakıt masrafları ne kadardır? Bu araçlar kişisel kullanım ve personel servisi olarak kullanılmakta mıdır? Belediye’nin Çay şeker gideri ne kadardır? Kimlerden alınmaktadır?" dedi.
 
NE ZAMAN KAPAKLI’DA İCRAATA GEÇECEKTİR
 
Yıllardır Pınar Bulvarı üzerinde Karayollarına ait olduğu için çivi çakmayan CHP'li belediyeler, Karayollarına bağlı Pınar bulvarında hangi hakla Tekpark işletmeciliği yapmaktadır? Belediyecilik, sadece emlakçılara ve müteahitlere hizmet etmek midir? Vatandaşın işlerini halledebilmesi için tanıdık mı bulması gerekmektedir? Aynı zihniyete sahip olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı’dan kazandığı parayla Kapaklı’ya ne gibi yatırım getirmiştir? Mandalı’nın Büyükşehir olmadan önce yaptırmış olduğu aydınlatma projesini “biz yaptık, oldu” gibi reklamlar ile milletin gözünü boyayan Büyükşehir Belediyesi ne zaman Kapaklı’da icraata geçecektir?
 
VATANDAŞIN HAKKINI NE ZAMAN TESLİM EDECEKTİR
 

Teski haftada bir gün sularımızı kestiği Kapaklıda milyonlarca lira kazanmasına rağmen yıllardır ne gibi çalışmalar yapmıs ve sorunları gidermiştir. Vatandaşın suyunu olur olmaz saatlerde kesen Teski vatandaşın hakkını ne zaman teslim edecektir? yurt dışında Boy boy fotoğraf çekilen emlak sektörünün yorgunluğunu atan AKP'li ve CHP'li Meclis üyeleri seçim zamanımı vatandaşın sorunlarıyla ilgileneceklerdir?
 
HERKESİ HİDAYETLİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ
 
Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker  açıklamalarının devamında ise şu ifadelere yer verdi: "2002 yılından beri en az iki milletvekili 2015 yılı itibari ile 3 milletvekili bulunan AKP ilçe teşkilatı Kapaklı’ya iktidarın ne gibi hizmetlerini ve çalışmalarını getirmiştir? Kapaklı’nın devletin imkanlarından faydalanması için belediyenin AKP’limi olması gerekmektedir? İnsanlara başkanlık sisteminden bahsetmek, Tekirdağ dışındaki Marmaray’dan, üçüncü köprü’den körfez köprüsünden bahsetmek Kapaklı’ya ne gibi fayda sağlamaktadır? Hızlı treni getirmek adına yıllardır kapattıkları tren ulaşımı ne zaman faaliyete açılıp, Halkımızı İstanbul trafiğinden kurtaracaktır?
 
AKP li Belediye Meclis Üyeleri’nin İmarına el kaldırdıkları bölgelerde Arazileri var mıdır? Yerel yönetimlerde hangi mantı ile Mandalı ve ekibine ses çıkarmamaktadırlar? Büyükşehir yasası ile mahalle olan köylerimizin adımı sadece mahalle olmuştur? Köylerimiz ne zaman Kapaklı’ya yakışır mahalle haline gelecektir? Tüm bu sorular ve sorunlar Kapaklımız için küçük olup, bu konuda herkesi hidayetli olmaya davet ediyoruz. Siz basın mensuplarına saygılar sunar, mesleki hayatınızda başarılar dilerim"
 
Haber Merkezi

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.