MHP ilki gerçekleştirmek istiyor

Yarın yapılacak olan Genel Seçimlere iddialı hazırlanan partilerden biri olan MHP, Çerkezköy'de bir ilki gerçekleştirerek, Çerkezköy'den Meclise bir ismi göndermek istiyor.

MHP ilki gerçekleştirmek istiyor
21 Temmuz 2007 Cumartesi 08:29

Çerkezköy'den gösterdikleri Kemalettin Nalcı'nın ilk sıraya konulmasının ardından hedeflerini büyüten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Cumhuriyet tarihi boyunca Çerkezköy'den bir ilki gerçekleştirdik ve Tekirdağ'ın 1. Sırasını kaptık. Artık söz sırası Çerkezköylü seçmenlerde" dedi. MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı ise yaptığı açıklamada zor olanı başararak Çerkezköy'e ilk sırayı getirdiklerini belirterek, "Biz üzerimize düşeni yaptık, artık sıra Çerkezköy ve bölge halkında" dedi.

Çerkezköy'ün eline tarihi bir fırsat geçtiğini ve bunu iyi değerlendirmesi gerektiğini belirten MHP 1. Sıra Adayı Kemalettin Nalcı, "Çerkezköy iki Milletvekili çıkaracak bir güce sahip ilçe. Bu seçimlerde Saray ve Çerkezköy bölgesi olarak tepkimizi ortaya koymalı ve bölgenin siyasi iradesini ortaya koymalıyız. Eğer bunu yaparsak bir sonraki seçimlerde diğer siyasi partilerde bölgenin siyasi hakkını verirler" dedi.

1. SIRAYI GETİRMEK SEÇİLMEKTEN DAHA ZOR

Çerkezköy'e 1. sırayı getirmenin seçilmekten daha zor olduğunu belirten MHP Adayı Kemalettin Nalcı, "Biz görevimizi yaptık, artık Çerkezköy bize daha doğrusu kendisine sahip çıkmalı. Bu şansı iyi kullanmalı. Bu seçim, bundan sonraki ilçenin siyasi yaşamı için önemli" dedi. Çerkezköy'de iki milletvekili çıkaracak potansiyelin olduğunu belirten MHP Adayı Kemalettin Nalcı, "18 senedir ticaretle uğraşan, Türkiye'nin birçok ilinde iş üreten fakat yatırımı sadece Çerkezköy'e yapan bir firmayız. Çerkezköy'ün gelişimine katkı sağlayan firmalardan bir tanesiyiz. Ben, seçmenden Çerkezköy'ün temsilcisi sıfatıyla oy istiyorum. Aday adayları ortaya çıktığında herkes, 30 yıllık Çerkezköy'ün hakkının verilmesini istemişti. Lafla, siyasi güç var demekle olmuyor.

ÇERKEZKÖY BU ŞANSI YAKALADI

Saray'da Erdoğan Kaplan örneği olduğu gibi, Malkara örneği olduğu gibi. Buraların halkı Trakya Milliyetçisi olduğu için milletvekili çıkardılar. Çerkezköy'de bu şansı yakaladı. Ben Çerkezköy temsilcisiyim. Çerkezköy'ün üstüne düşeni yapmasını istiyorum. Çerkezköy'den 2 milletvekilini çıkaracak potansiyel var. Saray'ı, Malkara'yı, Marmara Ereğlisi'ni toplasan 1 Çerkezköy etmiyor. Çerkezköy'ün 73.500 seçmeni var.

TRAKYALI VE ÇERKEZKÖYLÜYÜM

Ben Malatya'da doğdum ama 18 seneden beri Çerkezköy'deyim işlerim burada, yatırımım burada. İstesem de başka yere gidemem. Benim Türkiye'nin birçok ilinde işlerim var. Hangi ile gitseniz sadece iş yapıyorum, hiç yatırım yapmadım oralara, benim yatırımım hep Çerkezköy'e oldu. Hatta diğer illerdeki işlerimi de Çerkezköy'lü esnaflara yaptırıyorum.

Hayatım, yaşamım, yatırımlarım hep burada istesemde başka yere gidemem. Çerkezköy'ün sorunlarını biliyorum. Ankara'ya gitmem halinde Çerkezköy için çalışacağım" dedi.

BÜROLAR AÇACAK

Kendisinin değişik bir milletvekilliği yapacağını belirten MHP Adayı Nalcı, "Ben değişik milletvekilliği yapmak istiyorum. Birkaç yerde milletvekili bürosu açmayı düşünüyorum. Böylelikle bana ulaşmak isteyen vatandaşlarımız bu bürolara gelerek sorunlarını anlatırlar ve kolaylıkla bu sorunlar bana iletilir. Büro açarak Ankara'ya gelmelerini engellemek gibi bir durum söz konusu değil, yanlış anlaşılmasın, isteyen yine sorunları için Ankara'ya gelerek bizlerle görüşür fakat maddi durumları olmayanlar, Ankara'ya gitme imkanı bulamayabilir. Bu yüzden bu vatandaşlarımız için bu büroları açacağım" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.