MHP işi sıkı tutuyor

22 Temmuz'da yapılacak Genel Seçimlere çok az bir zaman kala Tekirdağ 1. ve 5. sırayı almayı başaran Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

MHP işi sıkı tutuyor
09 Temmuz 2007 Pazartesi 07:55

PAZARA İNDİLER



Kapı kapı dolaşarak seçmenin nabzını tutan ve destek isteyen Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'da Pazar Yeri'ne inerek esnaflardan destek istedi. Pazarcıların halini hatırını soran MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Fikri Güzel esnaflar ile tek tek görüştüler ve destek istediler.



DESTEĞİNİZİ ALMAMIZ ŞART



Pazarcı esnafının ve diğer esnafların dertlerini bildiklerini ve MHP iktidar olduğu taktirde tüm sıkıntılara çareler üretileceğini belirten MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve Tekirdağ Milletvekili adayı Fikri Güzel, "MHP olarak esnafımızın tüm sıkıntılarını biliyoruz. Sadece esnafımızın değil ülke halkının tüm sıkıntılarını, dertlerini biliyoruz. Çünkü bizlerde halkın içerisinde olan insanlarız ve aynı şekilde bizde neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz.



Ama şunda herkes hem fikir ki ülke çok kötü yönetiliyor. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle iktidara geldiğimiz zaman göreceksiniz ki Türkiye'de herşey düzelecek, işçinin, çiftçinin, memurun, esnafın sıkıntısı bitecek. Ancak bunun için sizlerin desteğini almamız şart. Desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde esnaf ile konuştular.



NALCI DİĞER BÖLGELERDE ÇALIŞIYOR



Tekirdağ 1. sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı'nın ise Tekirdağ ve Çorlu bölgelerinde ziyaretlerini, çalışmalarını sürdürdüğü ve bu bölgelerden destek istediği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.