MHP ve BBP'den destek bekliyoruz

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar "Sağ duyulu olduğuna inandığım MHP ve BBP’li vatandaşlarımızın bu seçimde desteklerini istiyorum. Bu seçim siyasi bir seçim değildir, doğru adayı destekleyeceklerine inanıyorum” dedi

MHP ve BBP'den destek bekliyoruz
06 Ağustos 2014 Çarşamba 07:25

DAVETLERİMİZE İCABET ETTİNİZ
Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Çerkezköy Ak Parti yönetimi Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’a ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Ak Parti Çerkezköy ilçe Başkanı Reşat Bahar “ Bu güne kadar Ak Parti olarak yapmış olduğumuz davetlere icabet ettiniz. Tabi ki sizin makamınız siyasi parti gözetmeksizin herkese eşit seviyede durmanızı gerektirir. Hatta geçtiğimiz gün Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şentop’un programında da görüştük. Size bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
BAŞBAKANIMIZI CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşması ile birlikte esnaf ve sivil toplum örgütlerine yapılan ziyaretlerin daha da devam edeceğini dile getiren Bahar “MHP ve BBP’ye oy vermiş seçmen kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum. Bu seçim parti seçimi yada Başbakanlık seçimi değildir. Bu seçim Türkiye’nin geleceğini, vizyonunu ve itibarını değiştirecek bir seçimdir. Türkiye’de ve dünyada, kendisini kanıtlamış Başbakanımızı, Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz” dedi.
 TÜRKİYE'NİN SEÇİMİ OLACAKTIR
Reşat Bahar “ Alperenlerden ve Ülkü Ocaklarından destek bekliyoruz. Seçmen kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz ve bizlere oy vermelerini istiyoruz. Bu seçim Türkiye’nin seçimi olacaktır” dedi.
“BÜTÜN PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ”
Ziyaretten dolayı Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetimine teşekkürlerini sunan Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı “ Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez birer parçasıdır. Biz bütün partilere eşit mesafedeyiz. Ama tabi ki bizimde gönlümüzde yatan bir aslan var. Ancak bunu biz seçim günü geldiğinde sandık başında gösteririz” ifadelerine yer verdi.
BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİK
Basın mensuplarının sorusu üzerine geçtiğimiz gün Ak Parti Seçim arabasına yapılan saldırıya değinen Çerkezköy Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar “Böyle bir şey olmasını istemezdik tabi ki üzüldük. Belki bunu yapan kardeşimizde daha sonra pişmanlık duymuştur. Yaptığı doğru bir şey değil o da farkına varmıştır” dedi.
200 TL ZARAR VERDİ
Yapılan saldırının kendilerine sadece 200 TL zarar verdiğini ifade eden Bahar “ Birilerimi yaptırdı bilemiyoruz ama yanlış bir davranış ve bu davranışı kınıyoruz. Bu yapılan büyük bir yanlıştır” dedi ve ardından ziyaret sona erdi. Ak Partili heyet destek ziyaretleri kapsamında Esnaf Kredi ve Kefalet Odası, Taşıyıcılar Kooperatifi ve diğer kurumları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.