MHP'den Çerkezköy ve Kapaklı'da konser

Çerkezköy'lü bir adayınını listenin tepesine, bir adayını da listenin sonuna koyduran Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından önceki gün Çerkezkö ve Kapaklı'da yapılan açık hava konserlerine binlerce kişi katıldı.

MHP'den Çerkezköy ve Kapaklı'da konser
20 Temmuz 2007 Cuma 08:32

Çerkezköy'de Pazar Yeri'nin yanında ve Kapaklı'da İsmet Paşa Mahallesi'nde yapılan açık hava konserlerine Aşık Sefai, Mithat Körler, Murat Başaran ve ekranların sevilen sesi ve yüzü Nadide Sultan katılarak, Çerkezköylüleri çoşturdular.

EN AZ İKİ OY

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen açık hava konserleri MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu'nun yaptığı açılış konuşmaları ile başladı. Çerkezköy'den adayına sahip çıkmasını isteyen MHP İlçe Başkanı Ordu, "Hepinizden en az iki oy daha bekliyorum. En az yakınınızdan, komşunuzdan iki kişiyi daha ikna edin ve partimize oy verdirin" dedi.

GÜZEL DE KATILDI

MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu'nun ardından Aşık Sefai sahneye çıkarak, sazı ve sözü ile MHP'lileri çoşturdu. Aşık Sefa'inin ardından ise MHP Milletvekili Adayı Fikri Güzel kısa bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında siyasi propagandanın bu konserde yasak olduğunu belirten MHP Adayı Fikri Güzel, vatandaşların 22 Temmuz'da gerekeni yapacaklarına inandığını ifade etti.

NAL TOPLATIR İNŞALLAHHH!

MHP Adayı Fikri Güzel'in ardından sahneye pop müziğin sevilen ve beğenilen sesi Nadide Sultan çıkarak, Çerkezköylüleri çoşturdu. Sahneden MHP Adayı Kemalettin Nalcı'nın lehine sürekli tezahurat yapan Nadide Sultan, "İnşallah 22 Temmuz'da Kemalettin Bey, soyadı gibi rakiplerine nal toplatacak" dedi.

SULTAN YÜREKLERİ HOPLATTI

Alanda bulunan yüzlerce kişiyi sesi, fiziği ve kıyafeti ile hop oturup, hop kaldıran Nadide Sultan, özellikle gençlerden gelen yoğun talep üzerine meşhur Konyalı şarkısını çoşkulu bir şekilde söyledi. Nadide Sultan'ın programının bitiminde eşi ile birlikte sahneye çıkan ve Nadide Sultan'a çiçek veren MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, daha sonra hep birlikte 10. Yıl Marşı'nı sahnede söyledi.

NE YAPACAĞINIZI BİLİYORSUNUZ

Ardından kısa bir selamlama konuşması yapan MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, siyasi konuşma yapmalarının yasak olduğunu belirterek, vatandaşlara ne yapmalarını bilip, bilmediğini sordu. Vatandaşlardan "Biliyoruz" cevabını alan Kemalettin Nalcı'nin keyfi yerine gelirken, vatandaşlardan destek sözünü aldı.

VATANDAŞLAR ÇOŞTU

Kemalettin Nalcı'nın konuşmasının ardından sahne alan Murat Başaran ile Mithat Körler de söyledikleri şarkılar ile hem Çerkezköy, hem de Kapaklı'da bulunan vatandaşları coştururlarken, İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği konseri katılım beklenildiği gibi yüksek oldu. Konseri izleyenler arasında Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak ta yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.