MHP'den Kapaklı'da gövde gösterisi

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kapaklı Beyaz Saray Düğün Salonu'nda partililerle bir araya gelerek, gövde gösterisi yaptı.

MHP'den Kapaklı'da gövde gösterisi
17 Temmuz 2007 Salı 08:33

Düzenlenen programa Tekirdağ Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Meral, Çerkezköy MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Tekirdağ Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, Kapaklı MHP Belde Başkanı Hüseyin Sekmen, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile çok sayıda partili katıldı.

Kapaklı'da düzenlenen törende daha önce AK Parti Belde Başkanlığı yapan Erol Akın ve AK Parti Kadın Kolları'nda çalışan Derya Gönül Gülhan MHP'ye geçtiler ve bundan sonra MHP'nin başırısı için çalışacaklarını açıkladılar.

Yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından kürsüye çıkan MHP Kapaklı Belde Başkanı Hüseyin Sekmen herkesten 2 tane oy istediğini belirterek, "Bir süre önce genel seçim olduğunu söylemiştik. İşte o gün geldi çattı. 20 sene hizmet peşinde koştum, sizlerden her zaman bir oy istiyordum, şimdi ikişer tane oy istiyorum. Sizlerden ricam komşunuzdan ve arkadaşınızdan oy isteyin. Yalvarıyorum sizlere, arkadaşlarınızdan, komşunuzdan bir oy isteyin, analarımızın gözyaşı dursun. Bu vatan MHP ile kurtulacak. Terör havası, işsizlik gidecek biz inanıyoruz. Ankara'ya göndereceğimiz milletvekillerimizin hiç bir şaibesi yok. Partimiz için çok çalışalım" dedi.

Sekmen'in ardından kürsüye çıkan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu parti olarak hem hücum hem de rakip partilere karşı defans yapmak gerektiğini belirterek şunları söyledi; "Önümüzde yapılacak seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürürken, Çerkezköy'ün desteğini almak için Kemalettin Nalcı'ı 1. sıra adayı göstermiştir. Kapaklı eski Belediye Başkanı, Dernek Başkanları ve partililer olarak bugün Çerkezköy'ün adayı olan Kemalettin Nalcı'ya destek vermek için hep birlikte bu salonda bulunuyoruz.

İLK RAUNDA 1. SIRA ADAYINI ÇERKEZKÖY'DEN GÖSTERDİK

Siyaset futbol gibidir. Hem hücum yapmalıyız, hemde rakip partilere karşı defans yapmalıyız. Hücum yaparken, komşumuzu, arkadaşlarımızı ikna etmeliyiz, rakip partilere oy kaptırmamamız için de defans yapmalıyız. Kaybedeceğimiz her oy 60. Hükümeti kurdurmayabilir. Ama kazanılacak her oy Türkiye Cumhuriyeti'nin 60. Hükümetini Milliyetçi Hareket Partisi yapar.

Ufuktaki hedefimiz büyüktür. Biz ilk raundu Çerkezköy'den aday göstererek yaptık. İkinci raunda milletvekilliğini kazanmak, üçüncü raunda da Çerkezköy'ün %40-%50 oyunu almak. Çerkezköy %40-%50 oyunu verir ve Çerkezköy adayına sahip çıkarsa, Çerkezköy'ümüz için iyi olacak. Bu adayı bir daha bulamazsınız. Sizlerden %40-%50'lerde destek bekliyoruz. Kemalettin Nalcı'yı Ankara'ya yolcu edelim. Başka partilerden gelerek, partimize katılanlar bize %40-%50 oyun geleceğini gösteriyor. Bizim de arzu ettiğimiz bu. Yolumuz açık olsun."

İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtasının neden MHP'ye geçtiğini açıkladığını belirten bir dönem Ak Parti Kapaklı Belde Başkanlığını Yapan ve şimdi Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçen Erol Akın, "Temsil ettiğmiz insanların haklarını koruyamadığımızı hissettiğim için AKP'den ayrıldım. Neden MHP'yi seçtiğimiz soruyorsanız, İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtası açıklıyor Çünkü MHP'de helal var, dökülen kanlarımız var, MHP'de millet ve istiklal var. Ya İstiklal Marşı MHP'ye göre yazılmış ya da MHP İstiklal Marşı'na göre kurulmuş.

Çerkezköy tarihinde ilk defa 1. sıradan aday olmuştur. Bu fırsatı Milliyetçi Hareket Partisi verdi. diğer partiler söz vermelerine rağmen 4. sırayı aldılar. Bu hizmetin önünü tıkamaktır. Herkes yaşadığı yerden sorumludur. Bizlerde Çerkezköy'den sorumluyuz. Bundan sonra Çerkezköy'ü, beldelerini ve köylerini sorumluluklarını yerine getirmeye çağırıyorum ve istiyorum. Oylarımız Kemalettin Nalcı'ya" diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra kürsüye çıkan Çerkezköy Ak Parti Kadın Kolları eski Sekreteri Derya Gönül Gülhan ise bundan sonra Milliyetçi Haraket Partisi'nde çalışacağını, inşallah Kemalettin Nalcı'nın Ankara'ya gideceğini söyledi.

ADAYINI KOLLA Kİ ÇERKEZKÖY'ÜN EKONOMİK VE SİYASİ GELECEĞİ DAHA İLERİYE TAŞINSIN

"Ben Kapaklı'nın alt yapısında çalıştım o zaman milletvekili adayı olacağımı söyleselerdi inanzamdım. Bana bu gücü veren Çerkezköy'e ve Kapaklı'ya teşekkür ederim" diye sözlerine başlayan Tekirdağ Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı şöyle devam etti; "Bizler artık Çerkezköylü olduk. Biz Çerkezköy derken, belde ve köylerini de ayırmıyoruz. Benimz kızlarım burada okudu, ben yatırımlarımı burada yaptım. Biz Çerkezköylüyüz ve öyle olmaya devam edeceğiz. İnsanlar akşam olduğu zaman evine gider. Biz de Ankara'ya gittiğimizde döneceğimiz yer burasıdır ve burası olmaya devam edecektir. 1.5 ay önce milletvekilleri aday adaylığı açıklanırken, her siyasi parti Cumhuriyet boyunca verilmeyen Çerkezköy'e temsil hakkı istiyoruz demişlerdi, peki bu insanlar şim di neredeler?

Şimdi Çerkezköy'e Cumhuriyet boyunca verilmeyen bir şans verildi. 23 Temmuz'da sizleri temsil etmek için ben Tekirdağ ve Çerkezköy adayıyım. Gittiğimiz zaman başta Tekirdağ ve Çerkezköy için elimden geldiğimce çalışacağım. Bize bu şansı veren Milliyetçi Hareket Partisi'ne Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye, il ve İlçe Başkanlarıma ve asıl Çerkezköy ve Kapaklı'ya çok teşekkürlerimi sunuyorum. Ben sizin kardeşinizim ve evladınızım, Adayını kolla, kolla ki Çerkezköy'ün ekonomik ve siyasi geleceği daha ileriye taşınsın. 60. Hükümet Miliyetçi Hareket Partisi."

Son olarak kürsüye çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kırmızı plakaya layık olmadığını belirterek, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Ak Parti'nin her gün mutlaka suç ve kabahat işlediğini söylüyor. Geçenlerde ben de televizyonu açtığımda haberlerde Sayın Başbakanın devletin arabasını evine kadar kullanıp, kırmızı plakayı çıkartarak, sivil plaka taktığını söylüyordu. Kanunlara göre bu suçtur. Halkın arasına karışamayan ve korkan bir başbakan, devletin arabasının siz plakasını değiştirseniz, bakın görünkü nasıl size kelepçeyi taktırıyor.

23 TEMMUZ'DA SANDIKLAR AKP'NİN MEZARI OLACAK

Tayyip Erdoğan, halka 100 katlı binanın üstünden bakıyor. Yanımıza inemez çünkü hesap vakti yaklaştı. İnşallah 23 Temmuz'da sandıklar AKP'nin mezarı olacak. Tayyip Erdoğan kırmızı plakaya layık değil, çünkü o şehitlerin kanını çiğniyor.

Değerli Kapaklılılar bizim Başbakanımızın yüreği o kadar yufkadır ki seçim otobüsüyle gezerken çocuklara oyuncak veriliyor, geçip gidiliyor ama kendi çocuklarına Amerika'da yıllık 200 bin dolar yetmiyor. Bir bursla okuyan çocuk, bir bakmışınız armatör oluyor. Türkiye'nin geliri en yüksek bölgesinde oturuyorsunuz, siz çocuklarınıza ne aldınız? BU ÜLKEDE KÜRT, ERMENİ, RUM SORUNU YOK SADECE TAYYİP SORUNU VAR Çocuklarınızın güzel bir ülkede yaşamasını istiyorsanız, şehitlerimizin cenazelerini taşımak istemiyorsanız, Kemalettin Nalcı'yı Ankara'ya gönderelim. Bu ülke özlediği iktidara kavuşsun. Bu ülkede kürt, ermeni veya rum meselesi yok. Bu ülkede sadece Tayyip meselesi var. Askerime kurşun sıkanı, ülkemi bölmeye kalkışanı değil PKK, kardeşim olsa affetmem, o benim için Abdullah Öcalan'dan farklı değildir. Kemalettin Nalcılar Ankara'da çoğalmalı, bir çalışacağımıza 10 çalışmalıyız. Komşu ve akrabamızdan 10'ar tane oy toplayalım. Kemalettin Nalcı'yı ve diğer arkadaşları Ankara'ya gönderelim. Biz gönderemezsek Tayyipler yine gelecektir, gelecektir ama kendi marifetlerinden değil, bizlerin marifetsizliğinden gelecektir. Bu milletin gerçek evladı olan, soymadan, yetim hakkı yemeyen işadamlarını oraya göndermemiz lazım. Bu yüzden çalışmalıyız" dedi. Konuşmaların tamamlanmasının ardından partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.