MHP’den Yırtar’a hayırlı olsun ziyareti

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette görüş alış-verişinde bulunuldu

MHP’den Yırtar’a hayırlı olsun ziyareti
23 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıtar’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Mustafa Ordu İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
VERİLEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ
MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği nezaket ziyaretine İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol katıldı.
Bir devlet memuru olarak nerde görev verilirse en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Çerkezköy’de de yapılan başarılı çalışmaların devam ettirileceğini söyledi.
İYİ İLİŞKİLERİMİZ DEVAM EDECEK
MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu ise, Parti olarak emniyet mensupları ile her zaman için iyi ilişkiler içinde olduklarını ve bu yeni dönemde bu ilişkilerin devam ettirileceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.