MHP'li Adayı Koray Önsel’den Akay'a hayırlı olsun ziyareti

Geçtiğimiz Pazartesi günü mazbatasını alarak Başkanlık koltuğuna oturan Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Cuma günü Akay'ın yeni ziyaretçilerinden birisi de 30 Mart Yerel Seçimlerinde genç rakibi MHP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Koray Önsel ve MHP İlçe Yönetimi oldu.

MHP'li Adayı Koray Önsel’den  Akay'a hayırlı olsun ziyareti
14 Nisan 2014 Pazartesi 08:04

MHP'Lİ GENÇ BAŞKAN ADAYI DA VAHAP AKAY'I ZİYARET ETTİ
30 Mart Yerel Seçimlerinde MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Koray Önsel, MHP İlçe Yönetimiyle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Koray Önsel'e, MHP İlçe Başkanı Ali Tefon, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazik Demircan ve MHP'li Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı eşlik etti.
İKTİDAR VE MUHALEFETİYLE PAYLAŞIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
MHP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Koray Önsel, gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Vahap Akay'a yeni görevinde başarılar dilerken, Akay ise, "İnşallah yeni dönem Çerkezköy için hayırlı uğurlu olur. İyi bir dönem ve uzun bir süreç geçirdik. Güzel bir seçim atmosferi geçirdiğimiz düşünüyoruz. Uzun bir maratondu ve inşallah bundan sonraki süreçte hayırlı olur. Çerkezköy adına iktidarı ve muhalefetiyle paylaşımlarımız devam eder ve Çerkezköy için güzel şeyler yaparız diye düşünüyoruz" dedi.
5 SENE SONRA YİNE KARŞILAŞACAĞIZ
Koray Önsel, bundan sonrası için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirterek, "İnşallah Çerkezköy için güzel projeler gerçekleştirirsiniz. Seçim dönemi boyunca yoğun bir şekilde çalıştık. Sizde mücadele ederek zorlu yerlerden geçtiniz. Bu bağlamda bir kez daha tebrik ediyorum. 5 sene sonra inşallah tekrar karşılaşırız" açıklamasında bulundu.
ÇERKEZKÖY'ÜMÜZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Yeniden söz alan Vahap Akay, 30 Mart'a kadar siyasetin gereklerini yaparak yerine getirdiklerini ifade ederek, "Çerkezköy'de diğer illerde olduğu gibi sıkıntılar ve nahoş olaylar olmadı. Gayet doğru ve seviyeyi tutmasını bildik. Bir sonuç çıktı ve bizde dedik ki rozeti çıkardık 5 sene görev yapacağız ve seçime 2 ay kala tekrar siyaseti konuşmaya başlayacağız. Herkese aynı şekilde hizmet ederek Çerkezköyümüz için çalışacağız" diye konuştu.
GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette son olarak konuşan MHP İlçe Başkanı Ali Tefon, Belediye Başkanlığı görevinin Vahap Akay'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi. Ziyaret iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.