MHP'li Adaylar Küçük Sanayi Sitesi'ni gezdi

22 Temmuz'da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi Çerkezköy Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP'li Adaylar Küçük Sanayi Sitesi'ni gezdi
10 Temmuz 2007 Salı 08:38

NALCI SANAYİ SİTESİNİ GEZDİ

Çerkezköy Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu ile İlçe Yönetimi ve MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, Küçük Sanayi Sitesi esnafını gezerek 22 Temmuz'da yapılacak seçimler için destek istedi.

MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı'ya destek isteyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve İlçe Yönetimi Çerkezköy'ün adayına sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Çerkezköy ayağına kadar gelen bu fırsatı bu kez çok iyi değerlendirmeli ve adayına sahip çıkmalı. Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez Çerkezköy'den 1. Sıra Vekil Adayı çıkartıldı. MHP Çerkezköy'e değer verdi, Çerkezköy'de MHP'ye ve kendi adayına değer vermeli, ona destek olmalı.

ÜLKE KÖTÜ YÖNETİLDİ

Yaklaşık 5 senelik sürenin sonunda ülkemizin ne hale geldiği, vatandaşın, işçinin, emeklinin, çiftçinin hali ortada. Biz kimseyi karalamak için seçim çalışmasına çıkmadık, vekillerimizi tanıtıyoruz. Halkımızdan, esnafımızdan Çerkezköy'lü hemşerilerimizden destek istiyoruz. Hiç bir parti Çerkezköy'e, bu bölgenin kalesine bizim kadar önem vermedi. Tekirdağ bu seçimlerde 5 vekil seçilecek, bizim partimizin 2 adayı Çerkezköy'den. Çerkezköy bu fırsatı kaçırmamalı. Tüm esnafımıza tek tek, kapı kapı dolaşarak destek istiyoruz, Tekirdağ Milletvekili Adaylarımız Fikri Güzel ve Kemalettin Nalcı'ya destek istiyoruz, oy bekliyoruz.

Çerkezköy kendi değerlerine, kendi çocuklarına sahip çıksın. Artık Çerkezköy'ün Milletvekili çıkartma zamanı geldi. Bugüne kadar yakalanan en iyi fırsat bu. Milliyetçi Hareket Partisi olarak baraj gibi bir sorunumuz yok. Son güne kadar da esnafımızı, vatandaşımızı dolaşmaya, gezmeye devam edeceğiz, onlardan destek isteyeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.