MHP'nin yeni Vekili Belen Çerkezköy'ü ziyaret etti

Pazar günü gerçekleştirilen Genel Seçimler sonrası MHP Tekirdağ Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmeye hak kazanan Bülent Belen, teşekkür ziyaretleri kapsamında Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Belen, MHP olarak özellikle Tekirdağ’da daha yüksek oy almayı hedeflediklerini belirtirken, AKP’nin vatandaşlar üzerinde kurduğu baskı sonucu oylarını bu kadar arttırdığını öne sürdü

MHP'nin yeni Vekili Belen Çerkezköy'ü ziyaret etti
16 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Pazar günü gerçekleştirilen Genel Seçimler sonrası MHP Tekirdağ Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmeye hak kazanan Bülent Belen seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve partililerle bir süre görüşen Belen, yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtirken, çalışmalarından ötürü tüm partililere teşekkür etti.
Ziyaret esnasında seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Belen, MHP olarak özellikle Tekirdağ’da daha yüksek oy almayı hedeflediklerini belirtirken, AKP’nin vatandaşlar üzerinde kurduğu baskı sonucu oylarını bu kadar arttırdığını öne sürdü.
100 BİN OY ALIRIZ DİYE TAHMİN EDİYORDUK
Ziyaret esnasında seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Belen, sonuçların beklentilerinin altında kaldığını dile getirirken, MHP olarak hem Tekirdağ’da, hem de ülkede istedikleri hedefe ulaşamadıklarını kaydederek "Biz 100 bini geçeriz ve iki Milletvekili çıkarırız diye düşünmüştük ancak sonuçlar istediğimiz gibi olmadı. Halkın iradesi bu doğrultudaymış. Bizim de bu karara saygımız var" ifadelerini kullandı.
İKTİDARIN KARA PROPAGANDALARI BİZİ ETKİLEDİ
Belen ayrıca, kendilerine karşı yürütülen olumsuz kampanyaların ve iktidarın kara propagandasının da çıkan sonucu etkilediğini iddia etti. İlçe Başkanı Mustafa Ordu da seçimlerde en az 90 bin oy alacaklarından ve AKP’yi geçeceklerinden emin olduklarını ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi.
AKP NE HİKMETSE OYLARINI 50 BİN ARTIRDI
Konuşmasında AKP’nin Tekirdağ’da ve Türkiye’de beklentilerin üstünde oy aldığını ve buna şaşırdıklarını dile getiren Bülent Belen, "3 aydır gece gündüz sahadayız ve çalışmalar esnasında AKP’ye oy vereceğini söyleyen kimseyle karşılaşmadım ancak ne hikmetse AKP oylarını il genelinde 50 bin arttırdı" dedi.
OY ARTIŞININ SEBEBİ AKP’NİN BASKISI
Özellikle Trakya’daki oy artışının AKP’nin vatandaş üzerinde kurduğu baskından ötürü olduğunu öne süren Belen,  "Trakya’daki bu oy artışı AKP’nin halkın üzerinde baskı oluşturduğunu gösteriyor. Birçok yerde son haftaya kadar AKP’ye ilgi yoktu. Kamu görevlileri bile partili gibi hareket ediyor. Bu sebeple vatandaş korkuyor. Hatta bazı bölgelerde AKP’nin vatandaşları ‘Yeşil kartınızı iptal ederiz’ şeklinde korkutarak oy vermelerini sağladılar. Sonuçta AKP bu baskıyla istediğini aldı" cümlelerine yer verdi. Bir süre daha partililerle görüşen Belen, ziyaretlerine devam etmek üzere Teşkilattan ayrıldı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.