Milaslı izcilerden zeytin ve çam fidanı

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, Muğla’nın Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerinin gönderdiği zeytin fidanı ile çam fidanını Çerkezköy’e dikilmek üzere teslim ettiler

Milaslı izcilerden zeytin ve çam fidanı
19 Mart 2018 Pazartesi 14:08

FİDANLAR ÇERKEZKÖY’DE CAN BULACAK
22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerin Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri ile karşılıklı mektuplaştığını belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Oymakbaşı Ekrem Bacaksız, “Tüm dünya tarafından izciliğin kurucusu Baden Powell’ın doğum tarihi olan 22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda kardeş izci kulübümüz Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri ile karşılıklı izcilik ile ilgili düşüncelerimizi paylaşmak üzere karşılıklı mektup yazdık. Mektupların yan ısıra Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü liderleri Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a Milas’ın simgesi olan zeytin ve çam fidanı gönderdiler. Bugün biz de izcilerimiz ile birlikte bu fidanları kentimize dikilmek üzere Belediye Başkanımıza veriyoruz” dedi.
MİLASLI İZCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’nün zeytin ve çam fidanlarını Çerkezköy Gençlik Spor Kulübü izcilerinin elinden alan ve bunların kısa sürede toprak ile buluşturulacağını belirten Başkan Akay, zeytin ve çam fidanları için Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’ne teşekkürlerini sundu ve Çerkezköy Gençlik Spor İzcilik Kulübü’nün faaliyetleri ve çalışmaları hakkında da bilgiler alarak, ihtiyaçları olan her şeyin karşılanacağını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile hatıra fotoğrafı da çektiren izciler daha sonra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin’i de ziyaret ederek, yine Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’nün gönderdiği zeytin fidanını verdiler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.