Millet Caddesi tamamlanıyor ​

Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden üstyapı çalışmaları kapsamında Millet Caddesi’nin kalan 1 kilometrelik yol ağı sıkıştırılmış beton ile kaplanıyor

Millet Caddesi tamamlanıyor ​
18 Ocak 2019 Cuma 20:39

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi Millet Caddesi’nde gerçekleştirilen sıkıştırılmış beton yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

SIKIŞTIRILMIŞ BETON YOL
Millet Caddesi’ndeki yol ağının büyük bir kısmının 2018 yılında tamamlandığını ve kalan 1 kilometrelik kısımda da sıkıştırılmış beton yol yapım çalışmalarının başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından Millet Caddemizde sıkıştırılmış beton yol çalışmaları bugün itibari ile tamamlanacak. Daha önce yapılan yol çalışmasından kalan 1 kilometrelik yol ağındaki sıkıştırılmış beton yol çalışması bugün tamamlanıyor” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.