Milletvekili Emre Köprülü’ye büyük destek

22 Şubat Pazar Günü Çorlu’da, A. Adaylığını yoğun bir katılım ile resmen açıklayan Köprülü; Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Muhtarların ve çok sayıda Partilinin büyük sevgisi ile karşılandı. 1000’e yakın Partilinin katıldığı toplantı, Mitinge dönüşürken, 25. Dönem için Aday Adaylığını açıklayan Köprülü; 'bu birliktelik ve destekten heyecan ve mutluluk duyduğunu’ vurgularken, toplantıya katılan ve 12-0’ın mimarları olarak nitelendirdiği tüm Belediye Başkanlarına, İlçe Başkanlarına, Parti Yöneticilerine, Gençlik ve Kadın Kolları ile Partililere tek tek teşekkür etti

Milletvekili Emre Köprülü’ye büyük destek
26 Şubat 2015 Perşembe 18:51

 Köprülü’nün açıklamasına, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel, Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, Hayrabolu İlçe Başkanı Hamdi Çetin, Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel, Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda Parti yöneticisi ve ilçelerden katılan üyelerde, Köprülü’nün yanında saf tutarak destek verdikleri mesajını ilettiler.

KARANLIĞA IŞIK TUTACAK BİR YÜRÜYÜŞ

Konuşmasına Partililerin alkışları ve sloganları arasında başlayan Köprülü; ‘bu mutluluğa, desteğe ortak olmaktan büyük gurur duyduğunu’ ifade ederken, CHP olarak tek yumruk, tek yürek olarak yeni bir yürüyüşe çıkacaklarını bu yürüyüşün de karanlığa ışık tutacak bir yürüyüş olduğunu vurguladı.

SALON HINCA HINÇ DOLDU

Hınca hınç dolu salonda coşkulu ve heyecan dolu konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen Köprülü; partililerin verdiği bu destek ve güçten onur duyduğunu dile getirdi.  

ÖRGÜT BİR OKULDUR

CHP’de örgütün çeşitli kademelerinde görevlerde bulunduğunu ifade eden Köprülü; 7 Haziran 2015’te yapılacak Genel Seçimlerde ülkeyi 4 yıl yönetmeye talip olduklarını vurguladı. Partide aldığı her görevde, CHP Bayrağını daha yukarı çıkarmak için kararlılıkla mücadele verdiklerini bildiren Köprülü, bu mücadele de örgütün önemine değinerek, bir okul olduğunu vurguladı.

BU YÜRÜYÜŞ BAŞARIYA ULAŞACAK

Köprülü konuşmasına şöyle devam etti: “Her şeyimizi borçlu olduğumuz örgütümüzün değerli neferleri, Şarköy’den Saray’a, Malkara’dan Hayrabolu’ya, Süleymanpaşa’dan Muratlı’ya, Çerkezköy’den Kapaklı’ya, M. Ereğli’den, Ergeneye, Çorlu’ya kadar 2011’de sizler bana büyük bir gurur ve sorumluluk yaşattınız. Sizler bana Tekirdağ’ı temsil etme görevi verdiniz. Bu görevi büyük bir onurla kabul ettim. Sorumluluğumu her daim yerine getirmeye çalıştım. Her zaman Cumhuriyet Halk Partisi ilkeleri doğrultusunda yürüdüm. Ama mücadelemiz daha bitmedi. Her birimizi yeni ve büyük görevler bekliyor. Mustafa Kemal’in emanetini gelecek nesillere taşımak için mücadelemiz yeni başlıyor. Hazırlanın Cumhuriyet Halk Partililer ve inanın Tekirdağ’ın güler yüzlü, güneş yüzlü, azimli, kararlı, cesur, 12-0 yapmış örgütü; hazırlanın bizler altı ok bayrağının altında aydınlık bir Türkiye kurmak için geliyoruz. Bu yürüyüş başarıya ulaşacak”

BÜYÜK GÖREVLER BİZLERİ BEKLİYOR

CHP’li Köprülü yaptığı konuşmada; Büyük görevlerin kendilerini beklediğini ancak başarıya gidecek bu yürüyüşün sadece kendisinin değil, sadece Tekirdağ’ın da değil, Doğudan Batıya, Kuzeyden Güneye, tüm Vatanın yürüyüşü olacağını ve kendisinin de bu yürüyüşte el ele, omuz omuza yürüyen milyonlarca insandan biri olacağını ifade etti.

NAZIM HİKMETİN DİZELERİNDEN ATIFTA BULUNDU

Tüm salonun ayakta alkışladığı Köprülü konuşmasında; AKP Hükümeti’nin 12 yıllık iktidarını eleştirirken,  Nazım Hikmet’in dizelerine atıf yaparak “O duvar  o duvarınız, vız gelir bize vız. O duvarları yıkmaya geliyoruz. Hepimiz kararlı ve inançlı yürüyüşümüzle yola çıkıyoruz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI İLETTİLER

Konuşmasını salonda bulunanlara ve kendisine destek veren tüm partililere teşekkür ederek sürdüren Köprülü; 7 Haziran’da CHP’yi iktidar yapacaklarını ifade etti. Köprülü’nün konuşması sonrası sahneye çıkan Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları, el ele verdikleri fotoğrafta, birlik ve beraberlik mesajı ilettiler.  Yaklaşık bin kişinin katıldığı Köprülü’nün Aday Adaylığı Açıklama Toplantısı;  tüm salonun hep bir ağızdan söylediği marşlarla ve türkülerle sona erdi. 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.