Milletvekili Yüceer'den ziyaretler

12 Haziran Genel Seçimleri sonrasında CHP Tekirdağ Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giren Candan Yüceer İlçe Teşkilatı ile birlikte Çerkezköy’deki kurumları ziyaret etti

Milletvekili Yüceer'den ziyaretler
22 Temmuz 2011 Cuma 00:00

BİZLER SİZİ SEYREDİYORUZ
İlk olarak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Milletvekili Dr. Yüceer ve partililer, Başkan Ali Bozdağ ile görüştü. Bozdağ, Yüceer’e görevinde başarılar dilerken, “Sivil toplum kuruluşları olarak bizler sizleri seyrediyoruz. İnsanları nasıl kucaklayacaksınız ona bakıyoruz” dedi. Bunun üzerine Candan Yüceer de Çerkezköy’ün hak ettiği yere gelmesi için ellerinden geleni yapacakları dile getirdi.
BU BİR YEMİN KRİZİ DEĞİL DEMOKRASİ KRİZİYDİ
Ziyaret esnasında CHP’li milletvekillerinin yemin etmeme konusu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Candan Yüceer, mücadelelerinin haklı olduğunu belirtirken, konuyla ilgili haklı sebeplerinin olduğuna dikkat çekerek, “Biz en doğru olan yöntemi kullandık fakat medya bu süreci yemin krizi söylemiyle yanlış yansıttı. Konu farklı yerlere çekilmeye çalışıldı. Bu bir yemin krizi değil demokrasi krizi ve siyasi krizdi. Biz, millet iradesinin TBMM’de temsil edilmesinin önündeki engelleri göstermeye çalıştık. Mutabakat sonucunda da istediğimizi aldık” ifadelerini kullandı.
KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ’NE GEÇTİLER
CHP İlçe Başkanı Vahap Akay da bu süreçte CHP’nin BDP ile aynı yere konulmaya çalışıldığını söyledi. Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ardından Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret eden Yüceer ve partililer, Yaztepe ile görüşüp bir süre daha sohbet ettikten sonra Kooperatiften ayrıldı.
YOL HARİTASINI HEP BİRLİKTE ÇİZECEĞİZ
Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na (Ç.T.S.O.) geçen Yüceer ve partililer, burada da Meclis başkanı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tever ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. Ziyaretten ötürü duyduğu mutluluğu dile getiren Tever, Dr. Candan Yüceer’in Çerkezköy’deki sorunların çözülmesinde kendilerine yardımcı olacağına inandığını ifade ederken, Yüceer de yol haritasını hep birlikte çizeceklerini kaydederek, “Tekirdağ’dan seçilen diğer vekillerle birlikte sonuna kadar Tekirdağ’a hizmet edeceğiz” dedi.
Ziyaret esnasında Çerkezköy’deki en büyük eksikliklerden birinin Gençlik ve Kültür Merkezi olduğuna dikkat çeken İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, bu konuda Ç.T.S.O.’dan destek beklediklerini de Oda Yönetimine iletti. Milletvekili Dr. Yüceer ve partililer Tekirdağ ve Çerkezköy üzerine yöneticilerle bir süre daha sohbet ettikten sonra Ç.T.S.O.’daki ziyaretlerini tamamlayarak Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçti.
ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ
Burada da İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ile görüşen Yüceer ve partililer, Yırtar’a yeni görevinde başarılar dilerken, Yırtar da Yüceer’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Yüceer ziyaret esnasında, Çorlu Emniyet Müdürü olarak atanan Cemal Dalman’ın Çerkezköy’de önemli işlere imza attığını hatırlatırken, “Çerkezköy geçmiş yıllarda çok kötü bir durumdaydı. Polis sayısı yetersizdi ve adli olay sayısı çok fazlaydı. Cemal Dalman’ın gelmesinden sonra bu durum düzeldi” ifadeleri kullandı. Kadir Yırtar da söz konusu çalışmaları aynı şekilde devam ettireceklerini kaydetti ve “Biz de çıtayı yükselteceğiz” dedi.
BAŞSAVCI KALKAN’I ZİYARET ETTİLER
Emniyet ziyaretinin ardından Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan’ı ziyaret eden Yüceer ve partililer, Gazetemizi de ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Nevzat Deniz ve muhabirlerimizle sohbet etti. Yüceer ve partililer son olarak Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş’la da görüştükten sonra ziyaretlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.