Milli Eğitim'de yaprak dökümü

13 yıldan buyana Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Hüseyin Yaşar, İzmir'in Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne tayin oldu

Milli Eğitim'de yaprak dökümü
19 Temmuz 2014 Cumartesi 07:25

Geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal'in Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmesinin ardından Şube Müdürü Hüseyin Yaşar'da Çerkezköy'den ayrılıyor. 13 yıldan buyana Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak başarıyla görev yapan ve gerek eğitim camiasında gerekse ilçemizde büyük bir sevgi ve saygı kazanan Hüseyin Yaşar İzmir'e tayin oldu.
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden İzmir Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne tayin olan Hüseyin Yaşar önümüzdeki hafta atamasının yapıldığı Güzelbahçe'ye giderek yeni görevine başlaması bekleniyor. Yeni eğitim ve öğretim sezonu öncesinde tayin olan deneyimli eğitimci Hüseyin Yaşar'ın da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal'in ardından Çerkezköy'den ayrılması 'Yaprak dökümü' olarak yorumlandı. Bakanlığın rotasyon kapsamında gerçekleştirdiği atama ile ilgili telefonla ulaştığımız Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, "Uzun süre Çerkezköy'de görev yaptım. Artık Güzelbahçe'de görev yapacağım. Bugüne kadar görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bundan sonrada aynı şekilde çalışacağız. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen - 10 yıl önce
asıl yaprak dökümünü ,yakında yapılacak okul müdürleri atamasında görün siz!...eski cemaatçiler hepsi akpli olmuş.