Milli sporcu, Başkan Akay’ı ziyaret etti

Çerkezköy’ün başarılı milli sporcusu Oğuzhan Genç, İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonası’ndan Çerkezköy’e iki madalya ile döndü. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Oğuzhan Genç, aldığı bu başarılarla Temmuz ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını belirtti

Milli sporcu, Başkan Akay’ı ziyaret etti
01 Mayıs 2016 Pazar 16:15

 ÇERKEZKÖY’E İKİ MADALYA İLE DÖNDÜ

İstanbul Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonası müsabakalarına katılan Çerkezköy’ün başarılı milli sporcusu Oğuzhan Genç, Şampiyona’dan Çerkezköy’e farklı sikletlerde almış olduğu iki adet madalya ile döndü. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyarette bulunan Oğuzhan Genç, Temmuz ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampına katılmaya hak kazandığını dile getirerek, Şampiyonada elinde bir sakatlık meydana geldiğini ve şampiyonadan Ferdi Kata’da 2. ve Ferdi Kata +84 Kumite’de 3.’lük elde ettiğini belirtti.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ”

İşitme engelli sporcu Oğuzhan Genç’in başarılarıyla gururlandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Oğuzhan kardeşimizin başarıları bir bizleri gururlandırıyor. Oğuzhan’ın başarılarının devam etmesi, ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi için Çerkezköy Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Oğuzhan kardeşime bundan sonraki spor hayatında ve müsabakalarında üstün başarılar diliyorum ve her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.